תוכנית אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית אימון
    לאה
    02/09/2009

האם אתן יכולות לכוון אותי איך אני מגיעה באינטרנט לתוכנית אמון בשידור. ז"א שאני צופה ותוך כדי צפיה מבצעת את התרגילים?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכנית אימון

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

לאה
    03/09/2009

איזה כיף שיש עם מי להתייעץ. כל הכבוד לכן.
    הבעיה שלי שאני לא מבינה אנגלית ברמה כזאת. ואני מאמינה שהם אומרים במהלך התרגילים כל מיני הדגשים שזה בודאי קריטי לא להבין.
    אני אנסה לקנות בסטימצקי.
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטה מגבילה :)

ענת פלדמן
    03/09/2009

מתי החלטת שאת לא מבינה אנגלית? (שאלה רטורית, מתבקשת מבחינתי, מתוקף הידיעה שיש באפשרותנו לשבור על החלטה או אמונה מגבילה לגבי היכולות הפיזיות והמנטליות שלנו)
    רשמי בגוגל Fitness workout video - אולי יתגלו כמה סרטונים באנגלית פשוטה.
    גם סטימצקי זה יופי - עדכני בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם

יעל הראל
    04/09/2009

אם תכתבי בעברית תרגילים לחיטוב היריכיים, תרגילים לחיטוב הישבן ייתכן ותמצאי גם סרטונים, מה שבטוח שתמצאי תרגילים רבים (שלא בסירטונים, אבל ברורים מאוד ולפ פחות טובים) שאולי תוכלי להעזר בהם והם מפורטים בעברית.
    בנוסף, אני מסכימה עם ענת שבסטימצקי תוכלי לקנות גם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על תגובותיכן.

יעל
    06/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו