קפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפה
    רויטל
    04/09/2009

לענת שלום
    אחד מהקשיים שלי עם הדיאטה הוא הקפה.
    אני שותה בין 3 ל - 4 ספלים ביום של קפה הפוך. זה אומר הרבה חלב ובכל פעם כפית סוכר (חום).
    קשה לי מאוד לוותר את התענוג הזה הגם שאני כבר די מצליחה להפטר מהמשהו המתוק ליד.
    עצה טובה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפה

הוספת תגובה

• קפה ועוד

ענת פלדמן
    05/09/2009

כמה זה "הרבה חלב"?. כדאי לכוון לכוס חלב דל ביום באמת כי החלב הוא מקור עשיר בקלוריות. כפית סוכר חום היא כ 20 קל' כך שזה פחות משמעותי. גם 4 כפיות קפה ביום זה לא מעט. נסי להפחית לשבוע הקרוב לשלוש כוסות, ובשבוע שאחרי לשתיים ביום, ועם זה להישאר. למשל כוס אחת בבוקר ואחת אחה"צ (בשעות ה"קשות"). את לא חייבת לוותר על המתוק ליד. גם פרוסת לחם קל עם כפית ריבה או כפית נוטלה יכולה להתאים. מה שחשוב זה סך הקלוריות היומי כמו גם איכות הקלוריות שאת צורכת. זה נכון שכדאי לקבל את הקל' מאוכל (ולכן לשתות רק מים) אבל זה לא מה שימנע ממך להגיע למטרה שלך, וודאי אם זה גורם לך כזה נחת. אז רק להוריד בהדרגה בכמויות, להיות מודעת לתזונה במשך כל היום כולו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפה

יעל הראל
    06/09/2009

מסכימה עם ענת וגם מציעה לך אולי להוסיף מים לקפה כך שלא כולו/רובו מבוססים על חלב. בנוסף, אני מאוד מאמינה שבדיאטה אסור לעשות חיים קשים מידי, אחרת נשברים ואוכלים יותר. אם הקפה הוא משהו שאת כ"כ אוהבת, נסי להפחית בדברים אחרים, כי כמו שענת אמרה מה שמשפיע על הירידה בסוף זה סה"כ הקלוריות שצורכים ולא הקפה או הקינוח שהרשנו לעצמינו באופן נקודתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

רויטל
    06/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף גדול...

יעל הראל
    06/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו