מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה ודחופה מאוד.מור רוזנשטיין12/09/2009
שלום רב,
אני בן 18 לפני גיוס, אני רוצה להיות מדסי"ת בשירותי הצבאי.
שיחקתי כדורעף במשך 12 שנה ואני רגילה לפעילות גופנית.
לקראת הגיוס ברצוני לשפר את הכושר שלי, אם זה מבחינת סיבולת לב-ראיה וכמו כן גם מעט תרגילי כוח אבל שלא יגרמו לי להיראות מנופחת כמו גבר.
אם תוכלי לעזור לי בכח אודה לך מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מור בת 18
ענת פלדמן12/09/2009תרגילי חיזוק לא בהכרח מנפחים, אם עובדים נכון, מתוך מודעות. שיפור הסבולת נעשה על ידי פעילות אירובית - כדורעף זה נפלא, כדאי לשלב עם ריצות, ריקוד, שחייה או אופניים. הכל הולך, והגוון כדאי במקרה הזה. אני בעד שילוב גם של אינטרוולים.
לגבי הכוח: אינסוף תרגילים שעושים מול התנגדות, או משקל הגוף או מכשירים - שיכולים להיות אפילו כיפיים.: פיטבול, גומיות, משקוליות, אחד האימונים האחרונים שכתבתי ב"מנטה" היה אפילו עם מגבת (אצלי באתר).
חשיבות מכרעת גם לתזונה מאוזנת ובריאה, וכמובן לstate of mind.
פעילות כוח של יום כן יום לא, אפשר תרגילים ממש בסיסיים כמו שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, מכרעים לחיזוק הירכיים והישבן. יש המון, פשוט להתחיל, ורצוי לדעת מה עושים על מנת למנוע פציעות.הדרה מדוייקת קשה לתת במסגרת הפורום, סרטונים ותמונות יש וודאי ברחבי הרשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)