הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה
    חסויה
    22/09/2009

אני בת 24 גובה 1.61 משקל 64 רוצה לרדת ל57 ק"ג לפחות.

אני עושה 3 פעמים סטודיו סי עיצוב וחיטוב+3 פעמים בליכות של שעה כל הליכה מהירה.

בעבר הייתי מתאמנת במכון כושר+ספינינג אך מטעמי דת וכסף הפסקתי.

מצאתי מכון מופרד באשדוד אך הוא יקר ואני סטודנטית שמתחילה אוטוטו ללמוד ולא יהיה לי זמן למרות שאני מכורה לספורט ומקפידה מאוד.

האם ההליכה יעילה להרזיה???אני עושה גם תפריט דיאטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה

הוספת תגובה

• ההליכה יעילה,

ענת פלדמן
    22/09/2009

אפשר לשדרג את היעילות שלה באמצעות שינויים בדופק: שילוב של ריצות מידי פעם דילוגים, דהרות, ליצור מעין אימון אינטרוולים בהליכה עצמה.
    המשיכי גם עם תרגילי החיזוק, הם חשובים לשמירה על מסת השריר ולירידה במשקל.
    אכן חשיבות מכרעת לתזונה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות ודיאטה נהדר אבל אל תגזימי

טליטל
    23/09/2009

גם אני בסטודיו סי וממש מרוצה. כדאי לך לשלב שם גם פגישות עם הדיאטנית. אני מאוד מאוד מרוצה. לא דיאטת כאסח אלא הקניית הרגלים לתזונה נכונה שאני מצליחה לשמור עליה.

הליכה יעילה גם לנפש וגם לגוף אבל אל תגזימי עם יתר פעילות ועם הרעבה. לא בריא ואחר כך חוזר כמו בומרנג.

המון בהצלחה : )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו קטן

יעל הראל
    24/09/2009

בנוסף לאינטרוולים ושיינויי נוספים, רצוי להאריך את משך האימון בהדרגה, כלומר במקום הליכה של שעה, נסי לצעודבהמשך 70 דק' אח"כ שעה ורבע, כיוון שהגוף "מתרגל" לאימון והופך לפחות יעל עבורך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסויה
    24/09/2009

תודה רבה על ההתייחסות המהירה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו