מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוב הישבןאנונימית03/10/2009
שלום, אני נערה בת 17
בתקופה האחרונה שמתי לב שהישבן שלי לא כמו שהיה
אני 1.67 שוקלת 50 ושמתי לב שרמת השומן בישבן המעיטה מעט (יש תשובה למה זה קורה?)
רציתי לדעת אם תרגילים לחיטוב הישבן באמת מעצבים אותו יפה או שהם סתם עושים אותו מוצק ודיי חסר צורה... אם הם עוזרים, איזה תרגילים מומלצים במיוחד ובאיזו תדירות לבצע אותם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם
ענת פלדמן03/10/2009רזית לאחרונה יכול להיות שאת רואה הפחתה של אחוז השומן בישבן.
תרגילים לחיזוק שרירי הישבן מחזקים את שרירי הישבן. לגבי ה"תוצאה הסופית" - זה תלוי בגנים שלנו.
תרגילי חיזוק לישבן לא חסרים, חיפוש קל בגוגל יתן כמה אופציות. אחד התרגילים האהובים עלי הוא שכיבה על הגב, ברכיים כפופות כפות רגליים על הקרקע. מעלים את האגן שומרים על בטן אסופה ומכווצים את הישבן. 20 ניעות עם כווצים, 20 ניעות כשהישבן מכווץ ורק האגן עולה. משאירים את האגן למעלה ומבצעים פתיחה במפרק הירך (ברכיים פותחות הצידה). אפשר לחזור על הסבב 3 פעמים ברציפות. תרגיל נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
יעל הראל04/10/2009מסכימה עם ענת וגם פעילות אירובית על מכשיר האליפטיקל יכול לתרום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)