עזרה חשובה בצפיפו עצם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה חשובה בצפיפו עצם
    הדס
    12/10/2009

הי אני בחורה בת 30 מטופלת בתרופות נוגדו הורמונים לאחר סרטן השד- מבדיקה עולה שצפיפו העצם בירך גבולית... אבקש המלצה על פעילות מסייעת... תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה חשובה בצפיפו עצם

הוספת תגובה

• התעמלות בונה עצם

ענת פלדמן
    12/10/2009

וודאי דיברו איתך על תזונה נכונה ותוספי מזון כגון ויטמין D. לגבי הפעילות הגופנית - כל תנועה מול התנגדות באזור הירך ובכל שרירי הגוף טובה כנגד בריחת סידן בעצם. תרגילים לאזור יש באמת הרבה, את יכולה להציץ באתר שלי, בכתבות שפרסמתי, כמו גם ברחבי הרשת. הליכות גם הן טובות, הן לבריאות באופן כללי (בעה"ש) והן לטובת טוח תנועה אופטימלי של מפרק הירך והאגן. מתיחות בסיום ההליכה והתרגילים גם הן חשובות.
    כווני לפעילות של כשלוש פעמים בשבוע שמשלבת הליכה מיחד ומקבץ של כמה תרגילים מול התנגדות מאידך (זה יכול להיות כדור פיטבול, גומיית התנגדות או משקולת לרגלים). כדאי מאד, אם את יכולה להצטרף לשיעור של חיטוב לקבל כמה הכוונות, אימון אישי גם הוא מתאים או אפילו לרכוש קלטת (בסטימצקי?!) של התעמלות בונה עצם.
    במקביל: אני ממליצה בחום על שילוב של טיפול משלים, בדמיון מודרך, או NLP - להתחבר לחוזק מנטלי שבאכסיומת החיבור של גופנפש משפיע נפלא על החוזק הפיזיולוגי.
    בהצלחה ובריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעמלות בונה עצם

יעל הראל
    12/10/2009

מצטרפת להמלצותיה של ענת וגם ממליצה לך להשתתף בשיעורי התעמלות בונה עצם במכוני הכושר השונים, שם תוכלי לקבל רעיונות נוספים לתרגילים, לדגשים חשובים וגם להתייעץ עם המדריכ/ה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו