מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה חשובה בצפיפו עצםהדס12/10/2009
הי אני בחורה בת 30 מטופלת בתרופות נוגדו הורמונים לאחר סרטן השד- מבדיקה עולה שצפיפו העצם בירך גבולית... אבקש המלצה על פעילות מסייעת... תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות בונה עצם
ענת פלדמן12/10/2009וודאי דיברו איתך על תזונה נכונה ותוספי מזון כגון ויטמין D. לגבי הפעילות הגופנית - כל תנועה מול התנגדות באזור הירך ובכל שרירי הגוף טובה כנגד בריחת סידן בעצם. תרגילים לאזור יש באמת הרבה, את יכולה להציץ באתר שלי, בכתבות שפרסמתי, כמו גם ברחבי הרשת. הליכות גם הן טובות, הן לבריאות באופן כללי (בעה"ש) והן לטובת טוח תנועה אופטימלי של מפרק הירך והאגן. מתיחות בסיום ההליכה והתרגילים גם הן חשובות.
כווני לפעילות של כשלוש פעמים בשבוע שמשלבת הליכה מיחד ומקבץ של כמה תרגילים מול התנגדות מאידך (זה יכול להיות כדור פיטבול, גומיית התנגדות או משקולת לרגלים). כדאי מאד, אם את יכולה להצטרף לשיעור של חיטוב לקבל כמה הכוונות, אימון אישי גם הוא מתאים או אפילו לרכוש קלטת (בסטימצקי?!) של התעמלות בונה עצם.
במקביל: אני ממליצה בחום על שילוב של טיפול משלים, בדמיון מודרך, או NLP - להתחבר לחוזק מנטלי שבאכסיומת החיבור של גופנפש משפיע נפלא על החוזק הפיזיולוגי.
בהצלחה ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעמלות בונה עצם
יעל הראל12/10/2009מצטרפת להמלצותיה של ענת וגם ממליצה לך להשתתף בשיעורי התעמלות בונה עצם במכוני הכושר השונים, שם תוכלי לקבל רעיונות נוספים לתרגילים, לדגשים חשובים וגם להתייעץ עם המדריכ/ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)









