שרירים תפוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירים תפוסים
    ענבר
    14/10/2009

שלום
    אני מתאמנת זה ארבעה חודשים אצל מאמן בקבוצה של ארבע בנות. חצי שעה הליכון ושעה אימון - בטן, רגליים משקולות , גב, ידיים משקולות. העניין הוא, שהשרירים כל הזמן תפוסים לי. איך שנראה לי שזהו אני לא נתפסת יותר - פתאום שוב השרירים כואבים.
    בנוסף, בימים של אימון, אני עייפה נורא. חשבתי שכשמתאמנים אמורים להיות עירנים ומלאים באנרגיות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירים תפוסים

הוספת תגובה

• נתון חשוב

ענת פלדמן
    14/10/2009

כל כמה ימים מתקיים האימון שלכם?
    השרירים תפוסים כל הזמן? כל היום? מיד אחרי אימון? יום אחרי אימון?
    שריר תפוס יכול להיות כתוצאה מהצטברות של חומצה לקטית (ואז ההכוונה היא כן להמשיך להאמן בעצימות בינונית על מנת לעזור למחזור הדם לשחרר את הצטברות החומצה ולפזר אותה) או כתוצאה מקרעים מקרוסקופיים בשריר ואז ההכוונה היא יותר לכוון של מנוחה.
    אכן עם הזמן הגוף אמור להיות מוכן לפעילות ולא להתפס. האם המריך מעלה את העצימות כל הזמן? האם אין לך זמן התאוששות מספיק בין אימון לאימון?
    עניין התזונה הוא קריטי. שמירה על תזונה נכונה גם בימים של אימון (אכילה של פחמימות לפני, שילוב של חלבון ופחמימה אחרי, לשתות מים גם במהלך האימון, לישון היטב בלילה) כל אילו אמורים למנוע עייפות,
    אני לא פוסלת אפשרות של מסר תת הכרתי שיוצר עייפות בימים של אימון, מעין מחסום לא מודע. נק' למחשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו