ידיים שמנות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידיים שמנות.
    בובית
    15/10/2009

שלום רב לכן...
    אני בחורה בת 22...אני סובלת מזרועות שמנות איך שאומרים מידלדלות, עקב תנודות במשקל, אני מנסה בכל הכוח להרזות ולמצק את הזרועות, עושה כל יום 100 תרגילי משקולות עם כיפוף יד רגילות עם 2 ק"ג, ואחר כך עוד 100 תרגילי חזה וידיים עם חצי ק"ג בכל יד, ואחרי זה סטטי, אבל אני לא ממש רואה שהמידלדל משתפר במראה, האם יש תרגילים יעילים במיוחד למצק ולהרזות את הזרועות, או שכבר ניתוח זה הפיתרון היחיד?
    תודה רבה מראש על תשובתכן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידיים שמנות.

הוספת תגובה

• מיצוק וחיטוב הזרועות

יעל הראל
    16/10/2009

לדעתי התרגילים בהחלט מועילים למראה חטוב יותר, אבל עם זאת יש לזכור שבעת עלייה וירידה במשקל, העור נמתח, ולכן קשה להחזיר אותו למראהו הקודם והמוצק. אני ממליצה שתמשיכי לבצע תרגילים, אולי כדאי שתגווני, למשל תוסיפי שכיבות שמיכה אחוריות, תשני את המשקלים/הסטים ןהחזרות שאת מבצעת כרגע. חשוב שתלמדי להשלים עם זה שלכל אחד יש נטייה להשמין במקום אחר ואח"כ שהוא מרזה הוא מתמודד עם מראה הגוף מחדש. צריך ללמוד לאהוב את הגוף כפי שהוא.
    אני באופן אישי לא הייתי עושה ניתוח בגילך הצעיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אמשיך בתרגילים תודה רבה:)

בובית
    16/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומות לילי@

ענת פלדמן
    16/10/2009

המשיכי עם התרגילים והקפידי במקביל גם על פעילות אירובית וגם על איכות קלורית גבוהה. (לא בהכרח פחות קל' אלא קל' בריאות) יש השפעה של שלושת אילו (תזונה, אירובי ואנאירובי) על אחוז השומן בגוף. לכן את יכולה לעשות את כל תרגילי החיזוק - אילו לא ימיסו את השומן אלא רק יחזקו את השרירים. חשוב השילוב...
    אין ניתוח שאיבת שומן לזרועות, כך שזו לא אופציה, וגם אם הייתה וודאי שעדיף כמפלט אחרון בהחלט.
    כמו שיעלי אמרה - מבנה הגוף משחק תפקיד מכריע. אין זה אומר להרים ידיים (תרתי משמע...) אלא תוך כדי תהליך של לקיחת אחריות על הבריאות הפיזית - גם לשלב את אותה אהבה וקבלה עצמית. זה בסיס חשוב להצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבצעת פעילות אירובית

בובית
    16/10/2009

הליכה מהירה על הליכון מדי יום במשך שעה, ואכן שומרת על דיאטה, האם יש פעילות אירובית ספציפית לזרועות שאני צריכה לבצע? תודה רבה על תשובתכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות אירובית

ענת פלדמן
    16/10/2009

היא פעילות שיש בה שימוש בחמצן (אייר), היינו נשימה. ההליכה היא פעילות אירובית, והיא מצויינת, אפשר פשוט לגוון על מנת להגביר את היעילות שלה. למשל לשלב אנטרוולים, ללכת עם שני בקבוקי מים קטנים ומרפקים לאחור על מנת לעבוד במקביל גם על השרירים וגם להעלות את הדופק. פעילות לזרועות מול התנגדות נחשבת פעילות אנאירובית. כמו שיעל אמרה: סבלנות. בהנחה שאת אוכלת נכון ועושה פעילות אירובית - בשילוב עם התרגילים ומעט סבלנות תראי שיפור. מה שכן את יכולה למדוד את היקף הזרוע (זכרי היכן את מודדת ובאיזה אופן) ובעוד חודש למדוד שוב ולראות אם יש שינוי לטובה. לא תמיד אנחנו רואים בעין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו