מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון, פילאטיס ונעלי התעמלותסיגל24/10/2009
שלום רב
1)אני בתחילת ההריון , האם אפשר להמשיך להתאמן בפילאטיס כרגיל או שעל תרגילים עם מנוף ארוך ברגליים לוותר...?
2)אני עם עודף משקל, על איזה נעליים להליכה ספורטיבית הייתן ממליצות(עם קצת תמיכה בקשת כף הרגל) אולי כדאי בכלל נעלי גברים שמתוכננות למשקל גבוה יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי סיגל
ענת פלדמן24/10/20091. כדאי להתייעץ עם הרופא שלך. ככלל מי שהייתה פעילה לפני ההיריון, גם בתרגילי פילאטיס, אפשר להמשיך כמעט כרגיל. אם יש לך ספק שזה תרגיל שגורם לך לעומס יתר- אז הקשיבי לאינטואיציה שלך.
2. נעליים נפלאות שכתבתי עליהן לאחרונה ב"מנטה" הן הלונרגלייד של נייקי. יש לי המון זוגות ומאז שהייתי בהשקה שלהן אילו הנעליים היחידות שאני מתאמנת איתן. תמיכה מצויינת לקשת עם קלות נפלאה ותחושת ריחוף.
ממליצה בחום לאכול מאוזן ובריא, ביעוץ אישי, את יכולה גם במהלך ההיריון להמשיך ולהוריד במשקל אם את בעודף, כמובן תוך שמירה על איכות קלורית וכמות קלורית מספקת (כמאתיים קלוריות בלבד יותר על מנת "לאכול בשביל שניים").* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סיגל
יעל הראל26/10/2009לא פירטת אם זהפילאיס מכשירים או רצפה, מההתנסות שלי כמי שמדריכה שיעורי פילאטיס רבים, יש הרבה תרגילים שלא ניתן לעשות בהריון במיוחד כשהבטן כבר רצינית. בתחילת ההריון אין כמעט תרגילים שלא ניתן לבצע. אני ממליצה להקשיב לגוף לפני שמבצעים תרגילים עם מנוף ארוך, כיוון שהעומס על הגב התחתון בהריון גם ככה גדל, אז רצוי לא להעמיס עוד יותר. את רוב השינויים וההמלצות מה לעשות או לא לעשות את יכולה לבקש מהמדריכה.
בקשר לנעלי ספורט, הנעליים שהמליצה עליהןענת מצויינות וכמו כן, אני מאוד אוהבת וממליצה על אסיקס נימבוס ג'ל 11 או 10, אני באופן אישי לא מורידה אותן מהרגליים ונהנית מכל רגע כשאני רצה איתן. כמו כן, לכל חברות הנעליים היום יש נעליים עם תמיכה בקשת הפנימית, תמיכה לעקב וביצור, תמיכה לפתולוגיות שונות של הרגליים, גשי לחנות טובה ונסי את הדגמים השונים עד שתמצאי נעל שנוחה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)