הרמת משקולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת משקולות
    טל
    26/10/2009

שלום אני התחלתי להתאמן לפני כ-חודש אני מרימה משקולות לידיים במשקל 2 קילו רציתי ואני עושה מכשירים של הידייים מתי יבואו תוצאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת משקולות

הוספת תגובה

• תרגילי משקולות לידיים

יעל הראל
    27/10/2009

השאלה היא כיצד את מגדירה תוצאות? האם הכוונה לידיים שריריות? האם כוונתך היא להצליח להרים עוד חודשיים 3 ק"ג בכל יד? בעיקרון לחטב את שרירי הידיים זה לא קל, כי זו קבוצת שרירים קטנה ובכלל, לפתח מסה שרירית דורש עבודה ספציפית, תזונה נכונה וגנים מתאימים.
    כדי שייראו שרירי ידיים, צריך גם להיות במשקל תקין, כיוון שאם מסת השרירי מכוסה ברקמת שומן, זה לא יעזור לפתח מסה גדולה. לסיכום, יש הרבה פרמטרים שיש להתחשב בהם, בגדול אני ממליצה לעבוד ביסודיות, לא להגזים בהרמת משקלים מוגזמים, לאכול נכון (לצרוך כמות חלבון הולמת לאחר האימון) ולהתמיד באימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיתוח שרירי זרועות - תוצאות

ענת פלדמן
    27/10/2009

מתי תראי תוצאות -אין לדעת. זה מאד אישי, מאד תלוי בסוג העבודה ובכל מריכיב הכושר הנוספים, בנתונים האישיים ועוד ועוד. בדר"כ רואים אישזהו שינוי כפונקציה של המטרה אחרי כמה שבועות. אם אחרי חודש לא ראית שום שינוי כנראה שאת עושה שם משהו לא נכון. עבודה על שרירי הזרוועת לא שורפת את השומן שם. אילו שתי רקמות נפרדות לחלוטין. כן, השרירים יתחזקו, אבל נוכל לראות זאת אחרי הפחתה של אחוז השומן הכללי בגוף (שילוב של תזונה, אירובי, אנארובי ועוד) כך שזה באמת כל כך תלוי בהרבה גורמים. נסי למקד את המטרה, מה את עושה, מה את אוכלת.ממליצה על הכוונה אישית לטובת הבריאות ומזוודת כלים (ידע).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו