מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר לאחר לידהאפרת01/11/2009
ילדתי לפני 3 שבועות. האם אני יכולה כבר לחזור לצעוד? אילו תרגילים אני יכולה להתחיל לעשות או שאני צריכה לחכות עד 6 שבועות. כבר אין לי סבלנות... אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אפרת
ענת פלדמן01/11/2009אכן ההמלצה היא לחכות שישה שבועות, אני לא הייתי מקדימה את החזרה לכושר, למרות שאני יודעת בדיוק על מה את מדברת - הרצון הזה כבר לקום ולהתחיל. חכי עוד שבועיים-שלושה והתחילי עם צעידות, בהדרגה להעלות את העצימות, אז יהיה מקום גם לשלב פעילות אנאירובית, תחילה בזהירות ובהדרגה להעלות את העצימות. הגוף שלך זקוק לאתנחתא הזו, את מספיק עובדת קשה עם הבייבי גם כך. תהני תהני מהתקופה הזו, זה עובר כל כך מהר. תהיינה לך עוד שנים אינספור בעה"ש לצעוד. מזל טוב ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לכושר לאחר לידה
יעל הראל04/11/2009הי, ראשית מזל טוב!! כפי שאמרה ענת, בד"כ נהוג לחכות 6 שבועות, עם זאת היו לי מתאמנות שחזרו אחרי 3 שבועות. לדעתי זה מאוד אינדיווידואלי ושונה בין אישה לאישה. אם את מרגישה טוב את יכולה לחזור לפעילות, כמובן שהכוונה לפעילות, לא מאמוצת ולא לעבודה בחדר כושר, לדוגמה הליכה מתונה של 20-30 דק' או תרגילי תנועה לשחרור הגב ותרגילים לחיזוק לרצפת האגן יכולים להיות טובים ולא מזיקים. בכל אופן, אני ממליצה לך באמת להנות קצת מהחופש ושים לב לא העמיס על הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)