מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר בשריר הישר בטנייעל23/11/2009
שלום לכן,
אני מדריכת אירובי ועיצוב בקבוצות (לא אימון אישי). ורציתי להתייעץ איתכן.
נרשמה אלי אישה שאמרה לי שלפני כמה שנים היה לה שבר בשריר הישר בטני. השבר לא מציק לה ולפי דבריה הרופא טען שזה דבר שיכול לעבור מעצמו.
אני רוצה לקבל ממכן הנחיות ממה אני צריכה להזהר איתה אם בכלל.
איזה תרגילי בטן היא יכולה לבצע ואיזה לא.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעל
יעל הראל23/11/2009אם הרופא הנחה אותה שהיא יכולה לבצע הכל, אז אין עם זה שום בעייה, השבר בעייתי רק אם הוא גורם כאב ואז יש צורך לנתח. אינני יכולה להנחות אותך מה מותר ומה אסור לה לעשות כי זה יהיה לא מקצועי מצידי ואף מסוכן, כיוון שלא פגשתי את האישה באופן אישי. כדי להסיר ממך את האחריות, המליצי לה להתייעץ שוב עם הרופא ולקבל ממנו הנחיות מדויקות מה מותר ומה אסור לה לעשות. אגב, לא רק תרגילי בטן הם בעייתיים, אלא גם עבודה עם משקלים גבוהים, לכן אני ממליצה שבתור התחלה תסבירי לה שכדאי לה להימנע מעבודה עם משקולות כבדות, או מהרמת מסעות כבדים, ושוב בעניין תרגילי הבטן, כדאי להתייעץ עם הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)