ליעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעל
    סיוון
    08/12/2009

הייי אני בת 27 ורק בשנה וחצי אחרונה הופיעה אצלי צלוליטיס
    וממש בתקופה אחרונה שמנתי מעט
    אני מחילה לאבד את המראה היפה
    השאלה שלי
    היא האם צלוליטיס שכבר קיים הוא נזק בלתי הפיך ? כלומר, האם אי אפשר להעלימו על ידי כושר גופני??
    שאלה שניה - אם אני מעוניינת להרזות איזה סוג פעילות גופנית את ממליצה לי לעשות ובאיזה תדירות וכמה זמן כול פעם ??
    בעיקרון יש לי בבית מכשיר ריצה והליכה
    וזמן למכון כושר אין לי
    אז אודה ל ך על ייעוצך המקצועי
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליעל

הוספת תגובה

• הי סיוון

יעל הראל
    08/12/2009

מצלוליטיס קשה מאוד להיפתר, אפשר לתת לו מראה חטוב יותר בעזרת ספורט, אבל לא ממש לפתור את הבעייה, אגב צלוליטיס לא קשור ישירות להשמנה וזו בעייה שיש גם לבנות מאוד רזות.
    אני ממליצה לך לבצע לפחות 3 פעמים בשבוע פעילות אירובית באורך 35-45 דק': זה יכול להיות שיעור ספיננינג, אירובי, הליכה, ריצה רכיבה על אופניים או שחייה. אם יש לך את המכשיר בבית, אז זה אפילו קל יותר, נסי לצעוד על המכשיר במהירות שאת יכולה להתמיד בה ועם זאת במהירות כזו שתאתגר אותך. לאחר ההליכה/הריצה שלבי 20-30 דק' של תרגילי כוח כמו שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, סקווטים (=מכרעים) וכו'. אינני יכולה לתת לך דרך האינטרנט רעיונות לתרגילים, אבל יש באינטרנט אינספור תרגילים שתוכלי לראות. אם את באמת רוצה להתקדם, את יכולה לקנות כדור, גומייה ומשקולות ידיים ולהוסיף תרגילים גם איתם. אני ממליצה לך ללכת למס' שיעורי עיצוב, שם תוכלי ללמוד תרגילי כוח בעזרת המכשירים ואז תוכלי לבצע אותם בבית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו