הליכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכון
    חסויה
    14/12/2009

רכשתי הליכון חשמלי ואני מקפידה לעשות הליכה בשילוב קטעי ריצה 3-4 פעמים בשבוע ,בנוסף אני עושה 2 עיצוב בסטודיו סי. האם זה יעיל מבחינת תרומה להרזיה וכושר?
    בעבר הייתי מתאמנת במכון כושר הכולל הליכון+סטפר+ספינינג אך מטעמי דת וכסף וזמן הפסקתי.
    הפעילות שאני ציינתי בסדר? מס' הפעמים בשבוע מספיק?האם הליכון ביתי זה אותה אפקטיביות של הליכון במכון כושר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכון

הוספת תגובה

• הליכון, פעילות גופנית וירידה במשקל

יעל הראל
    16/12/2009

כמובן שהפעילות שאת מתארת תורמת לידירה במשקל. ההליכון של חדר הכושר אפקטיבי באןתה מידה, אין ביניהם הבדל (חוץ ממידת העמידות שלהם לטווח ארוך, כי המסילות של חדרי הכושר אמורות לעבוד הרבה יותר שעות מהליכונים/מסילות נעות ביתיים). מה שחשוב בוא שתצברי לפחות 4-3 שעות שבועיות של פעילות אירובית, לא ציינת מה אורך הריצה/ההליכה שלך. בנוסף שני שיעורים סטודיו זה מצויין ולא פחות חשוב מהפעילות האירובית. הדבר היחיד שכדאי לך לשים לב אליו, זה להמשיך ולאתגר את עצמך ולא לבצע את אותו אימון כל הזמן, כך שככל שיחלוף הזמן הוסיפי גיוון כמו שיפועים בהליכה, אימונים ארוכים יותר וכו'. בהצלחה, המשיכי להתאמן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסויה
    16/12/2009

אני עושה את ההליכה במשך שעה.זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט, זה מצויין!

יעל הראל
    16/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו