מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכוןחסויה14/12/2009
רכשתי הליכון חשמלי ואני מקפידה לעשות הליכה בשילוב קטעי ריצה 3-4 פעמים בשבוע ,בנוסף אני עושה 2 עיצוב בסטודיו סי. האם זה יעיל מבחינת תרומה להרזיה וכושר?
בעבר הייתי מתאמנת במכון כושר הכולל הליכון+סטפר+ספינינג אך מטעמי דת וכסף וזמן הפסקתי.
הפעילות שאני ציינתי בסדר? מס' הפעמים בשבוע מספיק?האם הליכון ביתי זה אותה אפקטיביות של הליכון במכון כושר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכון, פעילות גופנית וירידה במשקל
יעל הראל16/12/2009כמובן שהפעילות שאת מתארת תורמת לידירה במשקל. ההליכון של חדר הכושר אפקטיבי באןתה מידה, אין ביניהם הבדל (חוץ ממידת העמידות שלהם לטווח ארוך, כי המסילות של חדרי הכושר אמורות לעבוד הרבה יותר שעות מהליכונים/מסילות נעות ביתיים). מה שחשוב בוא שתצברי לפחות 4-3 שעות שבועיות של פעילות אירובית, לא ציינת מה אורך הריצה/ההליכה שלך. בנוסף שני שיעורים סטודיו זה מצויין ולא פחות חשוב מהפעילות האירובית. הדבר היחיד שכדאי לך לשים לב אליו, זה להמשיך ולאתגר את עצמך ולא לבצע את אותו אימון כל הזמן, כך שככל שיחלוף הזמן הוסיפי גיוון כמו שיפועים בהליכה, אימונים ארוכים יותר וכו'. בהצלחה, המשיכי להתאמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסויה16/12/2009אני עושה את ההליכה במשך שעה.זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט, זה מצויין!
יעל הראל16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)