חוג עיצוב וחיטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוג עיצוב וחיטוב
    טלי
    20/12/2009

שלום,
    אני מחפשת כבר הרבה זמן חוג עיצוב וחיטוב/ אירובי ברמה גבוהה באזור חולון/בת ים.
    חברתי לעבודה רשומה לחוג כזה בפתח תקווה והיא מאד מרוצה, היא גם מתארת את החוג ברמה מאד קשה, בנוסף היא לא מחוייבת, הם עובדים שם עם כרטיסיות שזה ממש חיסכון ואני רשומה במתנ"ס אבל זה ממש לא עונה לדרישות שאני מחפשת, מצאתי רק במועדוני כושר גדולים שהמנוי כולל הרבה דברים שאני לא מעוניינת בהם. רציתי לשאול אם יש איזושהי המלצה על חוג כזה באזור המרכז. זה מאד חשוב לי....תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוג עיצוב וחיטוב

הוספת תגובה

• הי טלי

יעל הראל
    29/12/2009

הי, סליחה על האיחור בתשובה, שאלתך גלשה לתאריכים ישנים ולא ראיתי אותה.
    לצערי אינני מכירה את החוגים באיזור שלך, אני מאמנת באיזור השרון ולכן אני בקיאה יותר
    בחוגים באיזור זה. אני מבינה היטב את הרצון שלך להנות מכרטיסיה שמאפשרת לך לא להתחייב ולהגיע יותר בחופשיות, אני מציעה שתחפשי באתרי האינטרנט שמציגים מאגרי חוגים (למשל באתרים חוגל, או חוג), שם בטוח תוכלי למצוא מסגרת כזו. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו