שאלה בקשר לרכיבה על אופניים לעבודה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לרכיבה על אופניים לעבודה:
    ס.
    14/01/2010

זמן רב מנקר במוחי הרעיון להחליף את הנהיגה
    באוטו לעבודה,לרכיבה לשם. מדובר על מרחק של כ-3 ק"ג
    הלוך,ו-3 חזור. מה דעתך? האם זה כדאי מבחינת כושר
    ושריפת קלוריות?
    יש לציין שהפעילות הגופנית הקבועה שלי בשבוע
    היא:3 פעמים קראטה +פעמיים הליכה מהירה.
    אני רוצה להוסיף אופניים בבוקר, לא על חשבון שאר
    הפעילויות. אז מה דעתך?
    שכחתי לציין:שנים לא רכבתי,ואני מתכוונת לרכוש אופניים לכך.
    איזה כדאי? אשמח לתגובה.תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רכיבה על אופניים לעבודה

יעל הראל
    15/01/2010

נסיעה לעבודה על אופניים לדעתי היא רעיון מצויין, אומנם 3 ק"מ זה מרחק קטן מאוד כשמדובר על רכיבה, אבל כל זמן שאנו מוסיפות לעצמנו פעילות גופנית ספונטנית במשך היום זה מצויין ומגדיל את ההוצאה הקלורית שלנו ואת עצם היותנו נשים פעילות יותר. אין בעייה שתוסיפי את הרכיבה לקראטה והצעידה. ההיבט היחיד שכדאי לך לקחת בחשבון הוא זה שלא רכבת כבר שנים, ואם כך, אני ממליצה לך לא לרכוב בכביש, כי הסכנה שתמעדי או תילחצי בעת הנסיעה הוא גדול, וזה עלול להיות מסוכן. ממליצה לך לקנות אופניים ולרכוב איתן בשבתות כדי לרכוש ניסיון מחדש ורק אח"כ לרכוב לעבודה. מבחינת הדגם, לא הייתי משתגעת בקנייץ דגם יקר, בקשי מהמוכר "אופני כניסה", הסבירי לו את מטרתך ונסי אותם בחנות (ישנן חנויות אופניים רבות הרבה מהן ברחוב החשמונאים בתל אביב, אם כי לא חסרות גם חנויות מקומיות שהן לא פחות טובות), אם האופניים יהיו נוחים לך והם במחיר סביר קני אותם. אפשרות נוספת, היא לשאול אופניים מחברה (אם את יכולה), ולנסות לרכוב תקופה מסויימת בלי לקנות, כך תהיי בטוחה אם כל העניין מתאים לך וגם ותחסכי כסף. בהצלחה, אשמח לשמוע מה בחרת לעשות בסוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כך אני מתכוונת לעשות.תודה!!

ס.
    15/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצויין, בהצלחה!

יעל הראל
    16/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו