אופני כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופני כושר
    דנה
    18/01/2010

שלום,
    אני בת 24 ומנסה לרדת במשקל. אני מדוושת מידי יום כ-40 דקות. ואח"כ עושה קצת תרגילי התנגדות (כרגע רק בטן ויריכיים). האם זמן הדיווש מספיק? והאם יש צורך לעשות הפסקה מאימון פעם בשבוע למנוחת הגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופני כושר

הוספת תגובה

• הי לי

יעל הראל
    19/01/2010

הי, את בהחלט בדרך הנכונה לירידה במשקל. בעיקרון רצוי לעשות יום מנוחה, אבל זה לא חובה, ותלוי בעיקר בתחושה שלך, אם את מרגישה תשושה ושהשרירים שלך כבר עייפים, אני מאוד ממליצה לקחת את יום שבת לדוגמא כחופש. ביום הזה את יכולה לבצע תרגילי כוח כפי שפירטת: תרגילי בטן, ידיים ורגליים. בנוגע למשך הדיווש, שוב הכל תלוי בתחושות שלך, אם את מרגישה שאת יכולה להוסיף עוד 10 דק לאימון, מה טוב, בעיקרון הגוף מתרגל למאמץ ועל כן את צריכה לאתגר אותו, כך שאת יכולה להאריך את משך האימון או להעלות את עומס הדיווש. בבדיקות שנעשו על הוצאה קלורית מיטבית בעת מאמץ נמצא כי אם מבצעים אימון קצר יותר אבל עצים וקשה יותר, שורפים יותר קלוריות באופן אבסולוטי, ולכן, אם אינך מעוניינת להאריך את האימון, את יכולה רק לדווש ברמות התנגדות קשות יותר. (לא נגעתי בעניין התזונה, אבל כמובן שכדי לרדת במשקל, הכרחי שתקפידי על תזונה נכונה ומאוזנת)... בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו