מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להיכנס לכושרענת02/02/2010
שלום רב.
אני מעוניינת להתחיל באימוני אירובי מדרגה( יש לי כמה קלטות בבית ) .
שאלתי היא - איך להתחיל אם אני בכלל לא בכושר? יש לציין שאני חייבת להתאמן בבית כיוון שאין לי יכולת להתחייב לשיעורים במכון ( יש לי ילדים קטנים....) .
בנוסף, עד כמה משפיעה התזונה בירידה במשקל ועד כמה משפיע הספורט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרגה
יעל הראל02/02/2010הי ענת, המלצתי היא להתחיל בצורה מבוקרת, למשל להתחיל באימון של 20-30 דק' ולא של שעה.
בנוסף, את יכולה לבצע מנוחות בכל פעם שאת מרגישה שקשה לך.לא פירטת אם ביצעת פעילות בעבר אבל אם את חדשה או שזמן רב לא התאמנת, תתחילי לאט ולפרקי זמן קצרים. את יכולה להתחיל בהליכות, כדי לא להעמיס בבת אחת עבודה קשה מידי.
חשוב מאוד שתקפידי להתאמן עם נעלי ספורט איכותיות שבולמות היטב את הזעזועים.
לגבי השפעתה של התזונה על הירידה במשקל- ההשפעה היא רבה מאוד, ביצוע פעילות גופנית בלי הקפדה על תזונה נכונה ומאוזנת יאט את תהליך הירידה במשקל, אם את רוצה לרדת במשקל עלייך להקפיד מאוד על תפריט מאוזן ולהימנע ממתוקים, מעודף שומנים ומעודף פחמימות.
הדרך היחידה לראות שינוי אמיתי הוא להקפיד לאכול נכון ולהתאמן באופן סדיר. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)