מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהרעות16/02/2010
היי, אני בחורה בת 21 גובה 1.62 משקל 57
יש לי שומנים בעיקר בירכיים ובבטן, שמעתי על בלה קונטור, מכשיר להצרת היקפים באולטרסאונד, האם זה מתאים לגילי וזה עוזר? המכשיר בטוח?כדאי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
מיכל בן דוד17/02/2010רעות שלום,
האמת שאני לא ממש מכירה את מכשרי הבלה קונטור, אז מאוד קשה לייעץ לך לגביו.
אבל, את בחורה צעירה עם משקל תקין ולכן אני חושבת שהדרך הרגילה של הצרת היקפים יכולה לעזור לך.
הצטברות שומן בירכיים ובבטן זאת תופעה שמפריעה כמעט לרוב הנשים אבל בדרך כלל התעמלות אירובית ועבודת משקולות מאוד עוזרים ומשפרים את המצב.
אז לפני שהייתי מתנסה בטכנולגיות חדשות הייתי מנסה את הדרך הרגילה והפשוטה שאומנם דורשת קצת יותר זמן אך תורמת לבריאות לזמן הארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רעות17/02/2010תודה על התשובה.
שאלה נוספת - יש לי אירוע בעוד שבועיים - איך אני יכולה לרדת ולחטב בדרך הכי מהירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות
מיכל בן דוד18/02/2010האמת שתוך שבועיים לא ניתן לעשות קסם . אבל ברגע שתתחילי לעשות פעילות אירובית כגון הליכה או ריצה לפחות 3 פעמים בשבוע את תרגישי יותר טוב, והתהליך של ירידה במשקל יתחיל.
כמובן שצריך לשלב תזונה נכונה לפעילות הגופנית, כלומר, לשמור על ארוחות מסודרות ולהשתדל לא לאכול דברי מתיקה או דברים מטוגנים.
השילוב של אכילה נכונה ופעילות גופנית תזרז את התהליך ותסייע לך לרדת במשקל.
חשוב לזכור שפעילות גופנית ותזונה נכונה צריכים להיות חלק מאורך חיים בריאה ולא דבר שעושים בתקופות קצרות רק כשרוצים להיראות טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)