התייעצות לגבי הצרת היקפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי הצרת היקפים
    החבר של
    21/02/2010

שלום לכולם , אני בקשר זוגי כבר 5 שנים + , החברה היא בחורה יחסית גבוהה 1.74 ושוקלת 84 ק'ג .
    לאורך זמן היא ניסתה להתמיד בכושר גופני אבל לא ממש מצליחה בגלל שאין לה ממש זמן (עובד עד 7 בערב) , וכשהיא מגיע הבית די עייפה .
    מכון כושר לא עבד , קניתי לה הליכון גם זה לא ממש עובד עבורה , ועכשיו אני מברר לגבי הצרת היקפים בשיטת האולטראסאונד .

בגדול בגלל שהיא גבוהה היא כמעט ולא נראית מלאה (יש לא מעט בבטן \ מותניים , ועוד טיפה ברגליים \ ידיים) .
    אני הייתי רוצה שהיא תעשה הצרת היקפים לפחות בבטן וברגליים , הבעיה שכל פעם שיוצא שיחה על העניין היא יותר נפגעת ולא מנסה לקחת תדברים בפרופורציות .

הייתי שמח לשמוע ממכם המלצה לגבי הצרת היקפים באולטרא סאונד (מחיר ? , האם זה באמת עובד , האם השומן יכול לחזור ?)
    בגדול היא במשקל הזה די הרבה זמן , אוכלת לרוב אוכל דל קלוריות , כמעט ולא אוכלת פחמימות \ בשרים \ עוף , לרוב גבינות סנדוויצ'ים וכד'ו .

אגב סתם שאלה בנוסף , האם שתיית מים קשורה איכשהו לעניין ההרזיה , או שזה סתם מיתוס ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

מיכל בן דוד
    21/02/2010

לחבר של.. שלום

אני חייבת לאמר שמאוד קשה לי לענות על שאלתך. אם חברה שלך שומרת על התזונה ולא מעוניינת לעשות הצרת הקיפים אין טעם לנסות לדחוף אותה לזה.
    לגבי הצרת היקפים באולטרא סאונד, אין לי שום מידע על הנושא, זהו פורום לכושר גופני ולכן העצות שלי יכולות להיות רק בנוגע לנושא זה.
    עם בכל זאת המידע הזה מעניין אותך אני בטוחה שתוכל למצוא עליו הרבה חומר באינטרנט ואפילו לקבל ייעוץ מפורום אחר בנושא אסתטיקה כאן באתר זה.
    לגבי עניין המים, מים תורמים כמעט לכל תהלך חיובי בגופינו ועל כן יש להם חלק גם בהורדה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

החבר של
    22/02/2010

קודם כל תודה לך מיכל על התגובה .
    ברשותך כמה שאלות נוספות .

הכנסתי את נתוני החברה (משקל 84 , גובה 1.73) במחשבון BMI ושם נרשם כי עליה להוריד 10 ק'ג כדי להגיע למשקל תקין .
    כלומר 73 קילו זה המשקל התקין שלה ? (אני חשבתי יותר בכיוון של 65) .

בנוסף כמו שרשמתי יש לה כרגע הליכון בבית , האם דרך הליכה בלבד היא יכולה להוריד במשקל במידה והיא שומרת על תזונה נכונה ? (כאמור יש לה קצת בבטן , קצת בידיים וקצת ברגליים) .
    האם זה אפשרי להוריד מכל המקומות דרך הליכה בלבד ?

אגב יש אצלנו בעיר דיאטנית (חלי ממן) פעם היא הייתה אצלה ודווקא הצליחה להוריד 7 קילו , משום מה היא התייאשה ולא רוצה לחזור , נראה לך שזה דבר חובה ? כי באותה תקופה היה לה תפריט מסודר וכן הלאה , היום היא אוכלת לרוב גבינות כאמור ומדי פעם ארוחות מבושלות , או שמספיק פשוט לשמור בצורה סבירה מבחינת תזונה ?

אגב קראתי שמי שעושה שאיבת שומן , אז השומן שנשאב ממקום מסוים לא יחזור לאותו מקום אם האדם השמין , זה נכון ? והאם זה תופס גם לגבי השיטה באולטרא סאונד (במידה ואת יודעת) ?

כמו כן , האם במידה והיא עושה הצרת היקפים איך אפשר לדעת אם היא תעלה במשקל בחזרה (אם בכלל ?) כי כרגע היא כאמור די הרבה זמן על המשקל הזה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרת היקפים והרזיה

יעל הראל
    22/02/2010

הי,
    במחשבון BMI קיבלת את המשקל התקין לה זה לא בהכרח המשקל הכי נמוך בתוך הטווח התקין, ולכן יכול להיות שזה נראה לך יותר ממה שציפית. אני חייבת לציין שלדעתי זה מאוד לא אתי לקיים בפורום דיון על אדם שלישי ואתב צריך לגרום לחברה לשאול את השאלות הללו בעצמה ולא לברר בשבילה.
    בכל אופן, יש להתחשב במבנה הגוף של האדם, וחישוב משקל או BMI ע"פ נוסחה לא מכוון אותנו בדיוק למשקל הרצוי לאדם, כי הוא לא מתחשב בנתונים הללו.
    כמובן שעדיף לעבוד לפי תפריט מסודר ומגוון, אכילה רק של גבינות או רק של אב מזון אחר, לא טובים ורצוי לאכול בצורה מבוקרת ומכל אבות המזון, אגב, מאוד חשוב לאכול אוכל מבושל ולא לתדלק רק באוכל מהיר וקר. בעניין שאיבת שומן זה אכן נכון שאם האדם משמין לאחר השאיבה הוא עלול להשמין במקום אחר שהוא לא המקום ממנו נשאב השומן, מכיוון שבמקום שממנו שאבו, למעשה אין יותר תאי שומן ולכן משמינים במקומות אחרים. חשוב מאוד לא להשמין אחרי שאיבה כדי למנוע את התהליך (אינני מכירה מספיק טוב את שיטת האולטראסאונד).
    אין לנו דרך לדעת אם אדם יעלה במשקל לאחר הקצרת היקפים, הכל תלוי בתזונה ובפעילות הגופנית, אם האדם מקפיד על תזונה נכונה ופעילות גופנית קבועה, אין סיבה לעלות במשקל לאחר השאיבה, כי היא לא משנה את חילוף החומרים ועושה תהליך טכני/אסטטי בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו