שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    בת 18
    22/02/2010

שלום!
    אני בת 18, 1.68 ושוקלת 58. אני נערה עם היסטוריה של הפרעת אכילה לזמן די קצר, ואני כבר השלמתי עם גופי ואני מזינה אותו כמו שצריך.
    כעת אני הולכת לחוג שכולל בתוכו: עיצוב דינאמי, זומבה, אירובי.
    אם אני יעבוד 3-4 פעמים בשבוע זה יכול לעזור לי לרדת מעט במשקל? מבלי שאמעיט במזון אותו אני צורכת?
    כמובן שאני אוכלת יותר בריא, אך אני משלבת עוגיות או פרוסת עוגה באחה"צ, כחלק מהשגרה. (וכמובן לאחר הבנה שאין שום פסול לאכול דבר "משמין").
    אני רוצה לחזור למשקל 55 , ולא משנה תוך כמה זמן זה יקח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• דין

מיכל בן דוד
    23/02/2010

דין שלום,
    מה שאת מתארת נשמע נכון. אם תתמידי בפעילות גופנית 4- 3 פעמים בשבוע ותשמרי על תפריט מאוזן ,את בכיוון הנכון.
    בעיקרון, על מנת לרדת במשקל ההוצאה הקלורית שלנו צריכה להיות יותר גבוהה מההכנסה הקלורית שלנו.

אבל, אני חייבת לציין שכרגע ה BMI שלך תקין ואם תרדי ל55 ק"ג זה כבר יהיה מתחת לממוצע, דבר שאני לא ממליצה לך לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בת 18
    23/02/2010

דווקא המשקל יהיה תקין לפי BMI.
    אבל אני אתמיד בספורט, לא מתאים לי הבטן הקטנה ש"צמחה" לי..
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו