שעון דופק...או משהו כזה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעון דופק...או משהו כזה...
    ליז
    28/02/2010

שבוע טוב לכם..
    אני בת 27 שוקלת 62 גובהי 1.70
    בע"ה עוד כשלושה חודשים אני מתחתנת ואני חייבת להרזות ולעצב את גופי לקראת החתונה ובכלל לקיץ...נרשמתי למכון כושר ואני הולכת על ההליכון 3 פעמים בשבוע כ45 דק על רמה של 6.5 כ5 דק ואז רצה כדקה...האם זה מזרז את קצב שריפת השומנים? שמעתי ממתאמנות שכדאי לי לקנות את השעון דופק עם הרצועה הזו שמתחת לבית החזה לשמירה על קצב הליכה נכון ולמקסימום שריפת קלוריות...אני רק בהתחלה של האימונים ואני רוצה לדעת שאני עושה את הכי טוב שיש זה נורא חשוב לי...האם כדאי לי לקנות? והאם האימון שאני עושה מספיק או להוסיף ימים בשבוע או זמן? ועוד שאלה הידיים שלי שמנות.. אני יכולה לעשות תרגילים שיגרמו להם להראות טוב יותר או שכדאי לי להמתין עד שאשרוף שומן ?כי הבנתי שאם אני יעשה תרגילים זה רק "ינפח" אותן יותר...מחכה נואשות לתשובות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעון דופק...או משהו כזה...

הוספת תגובה

• שעון דופק

יעל הראל
    02/03/2010

הי, שילוב של ריצה במהלך ההליכה שלך, גורמת לכך שתשרפי יותר קלוריות, וכך באופן יחסי גם יותר שומנים. את יכולה להוסיף עוד אימון בשבוע, אם יש לך אפשרות ובהנחה שאת לא מרגישה עומס מוגזם על המפרקים. כמו כן, שלבי גם אימוני כוח לחיזוק וחיטוב השרירים השונים והזרועות, למרות שרק לאחר ירידה במשקל, תוכלי לראות שינוי במראה הידיים. בנוגע לשעון הדופק, השעון תורם למתאמנים לדעת באיזה דופק הם במהלך האימון וכך למעשה הם יודעים אם הם לא בדופק המטרה שלהם, הוא יכול לתת גם נתונים על מרחק, קלוריות וכו' - ואלה היתרונות שלו. עם זאת, במידה ואת עומדת להשמש בו רק עכשיו לקראת החתונה, זוהי הוצאה כספית לא הכרחית, כי את יכולה להרגיש בעצמך מתי את מתאמצת ומתי לא, לפי מדד הנשימה, כלומק, אם קל לך לדבר תוך כדי הפעילות, הרי שאת מסוגלת ליותר ועלייך להגביר קצב. באשר ליתר הנתונים שהשעון מספק, את יכולה לדעת מרחק/קלוריות ולעיתים גם דופק, על המסך של המסילה (=ההליכון), לכן לדעתי זה לא הכרחי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו