מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ידיים שמנות וגוף רזה :(שירן14/03/2010
היי,
אני בת 24, רזה מטבעי, לאחרונה לא עוסקת בפעילות ספוטיבית. שוקלת 52 ורזה יחסית. משום מה ידיי חסרות פרופורציה לגוף וגורמות לי למראה שמן. חשוב לציין כי במהלך עבודתי אני מפעילה כוח רב בידיים, בעיקב בזרועות, ויחד עם זאת הן נותרות שמנות (ולא משרירים)...
חשוב לציין כי גם בעבר כשעסקתי בפעילות ספורטיבית כדוגמת שחייה ותרגילי כושר אחרים ליידיים, לא השתנה מצב הזרועות...
הייתי רוצה לדעת כיצד ניתן להיפטר מידיים שמנות. איך ניתן להצר היקפים.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידיים שמנות וגוף רזה
מיכל בן דוד15/03/2010הי שירן,
בעיקרון הדרך הכי טובה לעצב שרירים היא בעזרת עבודה עם משקולות, יכול להיות שבעבר לא התאמנת עם משקל מספיק גבוה ולכן לא העלאת את מסת השריר. חשוב לציין שאת לא צריכה להתמקד רק על הידיים אלא לעבוד בצורה מאוזנת לחיזוק כללי של הגוף. בנוסף לעבודת משקולות עלייך לשלב עבודה אירובית בכדי להצר היקפים. אם תתאמני בצורה סדירה את תשיגי את מבוקשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרי לי
גילי16/06/2010כל הגוף שלי רזה אבל יש לי בעייה בידיים וברגליים.. במיוחד בידיים איך אני עושה אותן יותר דקיקות מבלי ללכת לחוג או לחדר כושר...?!בבקשה תעזרי לי..תודה(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גילי
יעל הראל16/06/2010הדרך היחידה היא לרדת במשקל ע"י תזוה נכונה, למרות שגם זה לא מבטיח ירידה ממוקדת באיזורים שתיארת. אני ממליצה לך (למרות שאמרת בלי חדר כושר) לבצע פעילות גופנית ולחזק את השרירים, זה ייתן לכל הגוף וגם לידיים ולרגליים מראה מעוצב יותר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)