מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ברורה.דנה16/03/2010
אני בת 16 אוכלת כ1500 קלוריות ביום(בלי שוקולדים חטיפים ודברים הכמילים הרבה שומן. הכול רזה קל ומלא) ועושה ספורט 3 פעמים בשבוע(שעה ועשר סקי ומכשירים המותאמים ע'פ מאמנת כושר)
הבעיה היא שאני לא מצליחה יותר מזה. אני באמת נגמרת בגלל הלוח זמנים שלי וסתם בגלל שלפעמים אני מתעצלת.
ז"א, אני מאד מקפידה. לא ייתכן שבשבוע (השבוע שלי הולך משבת עד שישי)אני לא אלך 3 פעמים.
אני לא יודעת אם זה מספיק. ז"א, בשביל ילדה בת 16 האם זה מספיק? וגם אם אני אלך בשבת, רביעי ושישי למכון, האם זה עדיין נחשב שלש פעמים בשבוע? כאילו בהפרש גדול אבל שזה ימצא בין יום שבת לראשון? או שעדיף שזה יהיה יום כן יום לא 3 פעמים בשבוע..?
מתסכל אותי שיש אנשים שהולכים 6 פעמים בשבוע ומבחנתי 3 זה מעל ומעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
מיכל בן דוד16/03/2010את בהחלט עושה מספיק ואף יותר מזה.
אין צורך להשוות את האימון שלך לאימון של משהי אחרת. לכל אחת יש מטרה שונה שהיא רוצה להשיג מהאימון ולכן תוכן האימונים , אורך האימונים ותדירותם משתנה מאדם לאדם.
זה נשמע שאת מאוד מקפידה על המשקל שלך ושאת מאוד שומרת, אפילו יותר מידי.... תשימי לב שאת לא מגזימה.
רוב הזמן אין צורך ללכת לחדר כושר 6 פעמים בשבוע , צריך לתת לגוף לנוח לפחות 24 שעות בין אימון לאימון. אם יש שבועות שיוצא שיש יותר מרווח בין אימון לאימון זה בסדר גמור וזה לא צריך להלחיץ אותך. בגיל 16 יש מספיק דברים שמלחיצים ואין טעם להוסיף עוד משהו לרשימה.
בנוסף, כדאי שתבדקי אם את צורכת מספיק קלוריות ביום ואם התזונה שלך מאוזנת ומתאימה לגילך. כדאי שתתייעצי עם דיאטנית בנוגע לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,
דנה17/03/2010הרגעת אותי.
אתם עושים פה עבודה מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
מיכל בן דוד17/03/2010אני שמחה לשמוע :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)