שאלה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קטנה
    לירון פרידמן
    01/04/2010

שלום וחג שמח :-)
    אני בת 22 בכושר די טוב, אני עושה אימוני כוח פעמייםבשבוע ואימון אירובי 3 פעמים.
    בעבר כמעו בכל אימון הייתי רצה אך היום אני עושה פעמיים הליכה מהירה של שעה והאימון השלישי הוא ריצה של 40 דקות ולאחריה הליכה מהירה של עוד 20 דקות. בדר"כ הריצה היא בסדר אך לפעמים אני מרגישה מעין עומס בקרסוליים, לחץ שכזה שככל שאני ממשיכה לרוץ הוא מתגבר עד שאני נאלצת להפסיק כי כבר כואב לי.
    אציין שהריצה היא יצה קלה לרוב, אני בגובה 1.64 ושוקלת 50 ק"ג

תודה
    וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קטנה

הוספת תגובה

• הי לירון

יעל הראל
    03/04/2010

האימונים שאת מתארת נשמעים טוב מאוד. לא פירטת מה בדיוק שאלתך, אם זה בקשר לכאב בקרסוליים, ייתכן שאת צריכה מדרסים, קורה להרבה רצים שהם חשים כאב במפרקי הקרסול/הברך/הירך בזמן הריצה ולעיתים מדרסים שמתקנים את צורת הדריכה של כף הרגל בעת המפגש עם הקרקע תורמים להקלה בכאב. נסי גם לבצע חימום ומתיחות לפני ואחרי פעילות הכוללים סיבובי קרסול. בנוסף אני ממליצה לך לקצר את משך הריצה, אולי מקום לרוץ 40 דק' ברצף שלבי 15 דק' ריצה בכל אימון, כך לא תצרי לחץ מתמשך על המפרק הבעייתי. בהצלחה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו