שינוי בהרגלי כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בהרגלי כושר
    מירי
    11/04/2010

שלום,
    לפני כשנה וקצת עשיתי שינוי מהותי בחיי. שיניתי את התזונה והתחלתי להתאמן - אני רצה 4 ק"מ 4 פעמים בשבוע. ואכן הורדתי 10 ק"ג. אני לא ממש מעוניינת להוריד יותר משקל, אבל חשוב לי לעשות ספורט בשביל הבריאות וגם בשביל להתחטב (יש לי עדיין קצת בטן). השאלה שלי היא כזו : התחלתי לעשות פילאטיס (אימון של 45 דקות בין פעמיים לשלוש בשבוע) וקצת נמאס לי לרוץ אז חשבתי להתחיל במקום הריצה לעשות הליכות ארוכות בקצת מהיר (נגיד של שעה). מה תהיה ההשפעה של זה? האם זה יגרום לי לעלות במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהרגלי כושר

הוספת תגובה

• המשך פירוט לשאלה הקודמת

מירי
    11/04/2010

חשבתי לעשות משהו כמו 2 אימוני פילאטיס ו-2 או 3 הליכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מירי

יעל הראל
    13/04/2010

התוצאה של השינוי בצורת האימון שאת מתארת: מארבעה אימוני רייצה לשילוב של 2 אימוני פילאטיס ו 3 הליכות, לדעתי לא יגרמו לעלייה במשקל. אבל עלייך להקפיד שההליכות שתעשי יהיו קשות, כדי שיאתגרו את גופך כמו הריצה. ולכן, אני ממליצה להאריך את האימון כפי שהצעת, לשלב עליות ותנאי דרך שהם לא מישוריים ולהקפיד על קצב מהיר. אם תרגישי שזה לא מספיק מאתגר, אני ממליצה לשלב קטעי ריצה- כלומר אימון אינטרוולים המשלב הליכה ובתוכה קטעי ריצה של 3- דק'.
    אימוני הפילטאיס הם מאוד חשובים ויעזרו לך לשמור על גוף מחוטב. לסיכום, אני בהחלט ממליצה לך לשלב את ההליכות והפילאטיס, את גם יכולה לבצע ריצה אחת, שתי הליכות ושני אימוני פילאטיס.
    תתחילי ותראי איך הגוף מגיב, בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו