עליה במדרגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במדרגות
    הילי
    12/04/2010

אם אין לי זמן להליכה ואני עולה במדרגות 15 קומות באיטיות יחסית אבל דופק הלב עולה יפה - האם זה שווה ערך להליכה? האם חצי שעה הליכה שווה לחצי שעה עליה במדרגות או שזה שונה בגלל המאמץ במדרגות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במדרגות

הוספת תגובה

• אני בת 60

הילי
    13/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שרית

מיכל בן דוד
    13/04/2010

הי שרית,
    עליה במדרגות לא שוות ערך להליכה . ישנן קבוצות שרירים יותר גדולות שעובדות בעלייה במדרגות ולכן המאמץ של הגוף הוא הרבה יותר גבוה.
    אני לא הייתי ממליצה לך לוותר על הליכה לטובות עליה במדרגות , אם יש לך את החצי שעה הזאת עדיף שתעשי הליכה. עליה במדרגות באופן קבוע מאוד שוחקת ומעמיסה על המפרקים ועל כן לא הייתי ממליצה שזה יהיה עיקר הפעילות הגופנית שלך.
    לא הבנתי דבר אחד, האם את עולה במדרגות כאימון או האם המדרגות נמצאות במקום עבודתך ואת בוחרת בהם במקום במעלית?
    אם הבחירה היא במדרגות על פני מעלית, אז כל הכבוד וישר כוח, אבל בכל זאת לא הייתי מוותרת על הליכה . עדיף שתעלי כמה קומות ברגל וכמה במעלית ותפני זמן להליכה מאשר להסתמך רק על המדרגות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו