שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אורטל
    13/04/2010

יש לי שאלה , שלא סיימתי לפני , סליחה מראש .

את יכולה להגיד לי מה זה FFM
    FM
    TBW ?
    מה רצוי שיהיה לפי המשקל לפי האחוז שומן וכל תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• תשובה חלקית

יעל הראל
    13/04/2010

לא הבנתי את שאלתך במלואה... בכל אופן,
    TBW - זה אחוז הנוזלים בגוף, המשמעות של זה חשובה בעת שקילה על משקלים שמודדים אחוזי שומן כי הם בודקים למעשה את אחוז הנוזלים וכך הם מחשבים את אחוזי השומן. בעת מדידה על משקלים מסוג זה, כדאי שה TBW יהיה לא פחות מ 60%, כי אחרת החישוב של אחוזי השומן נעשה שגוי.
    לגבי FFM ו FM אינני יודעת מה הכוונה, את בטוחה שכתבת נכון?
    אינני יכוולה להגיד מהם אחוזי שומן נכונים בשבילך בלי נתוני הגיל , המשקל שלך, הגובה ומבנה הגוףבאופן כללי אחוז שומן סביר וממוצע בקרב נשים עומד על 25-27%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

אורטל
    17/04/2010

כמה % אמורה ליהיות מסת שריר של אישה ו גבר ביחס למשקל

אני עושה 5 אימוני אירוביים בשבוע , האם אני צריכה לבצע אימונים שוני אחד מהשני ? או עליי לבצע את אותו האימון אירובי
    אני כיום מאוד מגוונת ביניהם : פעם או פעמיים הםוגות בפארק : הליכה וריצה : 30 דקות
    פעמיים אליפטי 30 דקות בחד:כ
    פעם אימון סטודיו על מחזורי ופעם או פעמיים הלכיה ואופניים סכה" כ שעה בארך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורטל

יעל הראל
    19/04/2010

הי, לא נהוג לחשב את מסת השריר הרצוי, אלא את מסת השומן וכפי שכתבתי אחוזי שומן טובים לנשים הם בין 20-25%.
    לדעתי את עובדת מצויין, מאוד מומלץ לשלב כל מיני סוגי אימונים ממש כמו שתיארת.
    המשיכי כך, בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני , תודה על העזרה

אורטל
    26/04/2010

אמרת לזה בסדר לגוון כמו שאני עושה בכל אימון באירובי , אך זה מתייחס גם לאימוני כוח ? לגוון אימון בכל אימון ???

לי אמרו שצריך להסתגל לתוכנית אחת ולשנות אותה כל 4-6 שבועות

מה את אומרת?

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

יעל הראל
    26/04/2010

התכוונתי שטוב לגוון את הפעילות האירובית. בנוגע לתכנית בחד"כ רצוי לעבוד על פי תוכנית מובנית לאורך תקופה ואז לאחר שמתרגלים אליה, מעלים את רמת הקושי. עם זאת, כן ניתן לגוון ולבצע במהלך השבוע לסירוגין אימון פילאטיס, שיעור עיצוב וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערכים

איתי הר-ניר
    13/05/2010

FFM= Fat Free Mass
    FM= Fat Mass

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו