חישוק לחיטוב הבטן והישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוק לחיטוב הבטן והישבן
    לירון
    18/04/2010

היי,
    יש לי שאלה לגבי חיטוב האיזור ה"מעצבן" (ירכיים, בטן תחתונה, וישבן כמובן) והיא
    האם חישוק (לא הולה הופ אלא חישוק פלסטיק רגיל של התעמלות אמנותית) מעצב את האיזור הזה? על איזה חלק בגוף הוא הכי עובד? וכמה קלוריות אני שורפת בחצי שעה של אימון עם חישוק שכמעט ללא הפסקות (2 הפסקות של דקה אולי)?...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוק לחיטוב הבטן והישבן

הוספת תגובה

• קלוריות

לירון
    18/04/2010

בהנחה שאני בת 20 גובה 173 ושוקלת בערך 57

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לירון

יעל הראל
    19/04/2010

אינני יכולה לענות על שאלתך כי לא פירטת אילו תרגילים את עושה עם החישוק.
    למעשה את יכולה להרגיש בעצמך עד כמה האימון שלך יעיל מבחינת שריפת קלוריות ע"י ההרגשה שלך. אם את מתנשפת מאוד מהאימון, מזיעה ומתקשה לדבר במהלכו, הרי שהוא אימון קשה ויעיל.
    השרירים העיקריים שעובדים בעבודה עם החישוק (בהנחה שאת מגלגלת אותו סביב המותן) הם שרירי הבטן, הגב והרגליים.
    בנוגע לעיצוב היריכיים, הישבן הבטן הייתי ממליצה לך לבצע תרגילים ספיציפיים, אפשר גם בעזרת מכשירי עזר: משקוליות, גומיות, כדור גדול ועוד. קשה לתת כאן רשימת תרגילים אבל את יכולה ללחפש באינטרנט "תרגילים לחיטוב הישבן". בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו