ספורט לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט לאחר לידה
    רחל
    20/04/2010

אני אחרי לידה שלישית שוקלת 60 קילו גובה 1.51 לפני ההריון הייתי עושה כפפיות בטן והכל היה בסדר אחרי שילדתי קשה לי לעשות כפפיות בטן כל פעם שאני עושה אני חוטפת כאב ראש (אולי בגלל האפידורל שעשיתי) רציתי לשאול האם יש תרגילים אחרים ויעילים להוריד את הבטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט לאחר לידה

הוספת תגובה

• הי רחל

מיכל בן דוד
    22/04/2010

זה באמת לא מומלץ לעשות כפיפות בטן ישר אחרי הלידה, בגלל שזה יוצר המון עומס על קרקעית האגן ולכן יותר מומלץ לעשות בשלב זה תרגילי בטן סטטיים.
    לדוגמה:
    * בעמידת שש, לאסוף את קרקעית האגן והבטן פנימה לפחות ל30 שניות לחזור על זה כמה פעמים.
    *ממצב של שכיבה על הבטן, להניח אמות על הרצפה ( להרחיק אוזניים מהכתפיים) לאסוף את הבטן פנימה להצמיד את הבטן לגב (להרחיק את הבטן מהרצפה). בשלב הראשון לעלות על הברכיים בהמשך ניתן לנתק את הברכיים מהרצפה.

יש עוד המון תרגילים בווריאציות ורמות קושי שונות, את יכולה לחפש באינטרנט "תרגילי בטן אחרי לידה"

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו