מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלפטיקלעמית24/04/2010
שלום,
אני אחרי לידה עם מעט בטן. רוצה לחטב אותה ואת הזרועות.
אילו חלקים בגוף מעצב האלפטיקל? האם יעזור לבטן? כמה מומלץ להתעמלעליו כדי לעצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עמית
יעל הראל25/04/2010האליפטיקל מחטב בעיקר את הישבן והיריכיים. תרומתו לחיטוב הזרועות דיי קטנה וכדי לחטבן רצוי לבצע תרגילים יעודיים לקבוצות השרירים בזרועות, נשים נוטות יותר להתמקד בחיטוב התלת ראשי (=השריר האחורי של הזרוע). האליפטיקל כמו גם הליכה/ריצה/אירובי ריצפה/מדרגה וכל פעילות כזו חוץ מרכיבה על אופניים תורמת לחיזוק הבטן (כי בה בגלל שהיא בעמידה "מחזיקם" את הבטן), כדי לעבוד אפילו חזק יותר על הבטן, אני דווקא ממליצה לך לא לאחוז בידיות של האליפטיקל, וכך תהיי חייבת לגייס יותר שרירי בטן ויציבה בעבודה עליו. כדי להמשיך ולעצב את הבטן יותר, בצעי גם כפיפות ותרגילי בטן שאת מכירה.
אני ממליצה להתאמן על האלפטיקל לפחות 3 פעמים בשבוע למשך 45 דק' ולבצע 2-4 סטים של תרגילי בטן וזרועות בכל אימון, 15-25 חזרות, בכל סט. (אם את מתאמנת במכון כושר התעייצי עם המדריך אילו תרגילים לבצע). בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)