הורדה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה במשקל
    שרית
    30/04/2010

שלום
    רציתי לדעת האם בנוסף לתפריט עם גירעון קלורי, מספיק שארוץ 4 קמ 4 פעמים בשבוע, או שעלי להגביר את הפעילות האירובית
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה במשקל

הוספת תגובה

• הי שרית

יעל הראל
    01/05/2010

למעשה תפריט עם גירעון קלורי יתרום לירידה במשקל- חד משמעית, תוספת של פעילות אירובית תוסיף לגרעון הקלורי ותתרום לשריפת קלוריות גם לאחר האימון וגם תשנה את הרכב הגוף (תגדיל את מסת השריר על חשבון מסת השומן). קשה להגיד אם דווקא 4 אימונים של 4 ק"מ הם אלה שיספיקו להגדיל את הגרעון הקלורי, זה תלוי ברמת הכושר שלך ובכמה זמן את מתאמנת ככה.
    אני ממליצה לגוון את המסלולים, להאריך אותם לפעמים, לשנות את קצב הריצה תוך כדי האימון וכו'.
    ברמה העקרונית ההמלצה היא לבצע 5 אימונים אירוביים (לא בהכרח ריצה אלא גם הליכה) של חצי שעה במהלך השבוע, רצוי לשלב גם שני אימוני כוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרט קטן..

שרית
    03/05/2010

אני עושה 3 אימוני כח בשבוע..
    ואם אגוון כך שפעמיים בשבוע ארוץ חצי שעה ופעמיים בשבוע ספינינג של שעה.. עדיף?
    אני לא מסוגלת לעשות הליכות..עלולה להרדם תוך כדי.. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן..

יעל הראל
    03/05/2010

מה שתיארת נשמע לי מצויין ומאים מאוד, בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו