מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירי חזהקרן07/05/2010
שלום,
רציתי לדעת האם תרגילים לחיזוק שרירי החזה (שכיבות סמיכה וכו')
מרימים במידה מסויימת את החזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן
יעל הראל08/05/2010אני חושבת שתרגילים אלו תורמים מעט מאוד לעניין הרמת החזה, הם יכולים לתרום לכך מעט זה לא יהיה בולט למי שיש לה חזה גדול, אלא יותר בקרב נשים עם חזה קטן ואחוזי שומן נמוכים.
כמובן שהתרגילים הללו מומלצים מסיבות שונות שאינן קשורות רק בהרמת החזה, למשל הם עוזרים לחיזוק חגורת כתפיים, לדחיסת עצמות שורש כף היד וחיזוקן, לחיזוק שרירי הבטן והליבה וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
קרן10/05/2010החזה שלי בינוני ולאחרונה קצת קטן כי רזיתי. בכלל אני חושבת שחגורת הכתפיים שלי
חלשה וזה גורם לחזה להראות יותר למטה (כאילו אני צריכה להזדקף) ועוד משהו מוזר-
מעולם לא הצלחתי לעשות אפילו שכיבת סמיכה אחת גם כשעשיתי כושר ועיצוב באופן קבוע. אפילו לא את שכיבות הסמיכה הקלות "של בנות" כשיושבים על הברכיים. זה ממש כואב לי בפרק כף היד.
לילה טוב!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק חגורת כתפיים
יעל הראל10/05/2010אז אני ממליצה לך להתמקד בחיזוק חגורת כתפיים, כי זה באמת חשוב ליציבה שלך ובעניין שכיבות הסמיכה, אני מכירה את התופעה שאת מתארת, הרבה נשים ונערות לא יכולות לבצע שכיבות סמיכה בגלל הלחץ בשורש כף היד. כדי למנוע את הלחץ ניתן לשים הגבהה (למשל לקפל את המזרון) מתחת לכרית כף היד, באופן הזה הזווית שנוצרת בין כף היד והשורש שלה נעשית פחות חדה וזה לוחץ פחות. נסי את זה... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)