שרירי חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי חזה
    קרן
    07/05/2010

שלום,
    רציתי לדעת האם תרגילים לחיזוק שרירי החזה (שכיבות סמיכה וכו')
    מרימים במידה מסויימת את החזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי חזה

הוספת תגובה

• הי קרן

יעל הראל
    08/05/2010

אני חושבת שתרגילים אלו תורמים מעט מאוד לעניין הרמת החזה, הם יכולים לתרום לכך מעט זה לא יהיה בולט למי שיש לה חזה גדול, אלא יותר בקרב נשים עם חזה קטן ואחוזי שומן נמוכים.
    כמובן שהתרגילים הללו מומלצים מסיבות שונות שאינן קשורות רק בהרמת החזה, למשל הם עוזרים לחיזוק חגורת כתפיים, לדחיסת עצמות שורש כף היד וחיזוקן, לחיזוק שרירי הבטן והליבה וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

קרן
    10/05/2010

החזה שלי בינוני ולאחרונה קצת קטן כי רזיתי. בכלל אני חושבת שחגורת הכתפיים שלי
    חלשה וזה גורם לחזה להראות יותר למטה (כאילו אני צריכה להזדקף) ועוד משהו מוזר-
    מעולם לא הצלחתי לעשות אפילו שכיבת סמיכה אחת גם כשעשיתי כושר ועיצוב באופן קבוע. אפילו לא את שכיבות הסמיכה הקלות "של בנות" כשיושבים על הברכיים. זה ממש כואב לי בפרק כף היד.

לילה טוב!! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק חגורת כתפיים

יעל הראל
    10/05/2010

אז אני ממליצה לך להתמקד בחיזוק חגורת כתפיים, כי זה באמת חשוב ליציבה שלך ובעניין שכיבות הסמיכה, אני מכירה את התופעה שאת מתארת, הרבה נשים ונערות לא יכולות לבצע שכיבות סמיכה בגלל הלחץ בשורש כף היד. כדי למנוע את הלחץ ניתן לשים הגבהה (למשל לקפל את המזרון) מתחת לכרית כף היד, באופן הזה הזווית שנוצרת בין כף היד והשורש שלה נעשית פחות חדה וזה לוחץ פחות. נסי את זה... בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו