היפרדות שרירי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרדות שרירי בטן
    אילנית
    07/05/2010

שלום,
    לפני שנתיים וחצי ילדתי תאומים, חזרתי למשקלי די מהר ואני רזה מאד.
    למרות זאת, אני לא יכולה להכניס את הבטן ובבדיקה עצמית נראה שיש לי הפרדות שרירי בטן.
    אני לא רוצה להרשם לשיעורי התעמלות שעלולים להחמיר את המצב.
    איזו התעמלות מומלצת לי? (האם פילאטיס?) האם עלי להפגש עם פיזיותרפיסט? אני גרה בהרצליה ולא יודעת למי עלי לפנות באזור מגורי.

אודה לכן אם תאמרו לי איזה סוג התעמלות מתאימה לחיזוק שרירים אילו והאם יש סיכוי שהבטן תחזור להיות שטוחה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפרדות שרירי בטן

הוספת תגובה

• היפרדות שרירי בטן

יעל הראל
    09/05/2010

הי אילנית, ההתעמלות המומלצת לך היא חיזוק שרירי הבטן, אבל רק של השריר הרחב בטני, כלומר אסור לך לבצע עליות בטן רגילות כי הן רק יחמירו את ההיפרדות. אני חושבת ששיעור פילאטיס לא מותאם יכול לגרום לך נזק כי יש בו הרבה עבודה על הישר בטני, עם זאת, את יכולה להסביר למדריכה את המצב ולבקש ממנה להנחות אותך מה כדאי ולא כדאי לעשות. את יכולה גם ללכת לשיעורי עיצוב ושיעורי core רגילים ולבקש מהמדריכה להנחות אותך. בכל אופן, אני ממליצה לך לקחת אימון אישי אחד או שניים כדי להבין על מה עלייך לעבוד וכיצד וכך תוכלי ליישם את זה בכל שיעור שתלכי אליו. (את יכולה גם להיפגש עם פיזיותרפיסט, אבל גם מאמן'ת טוב/ה שעברו קורס התעמלות לנשים לאחר לידה יוכלו לתת לך טיפים). אימון נוסף מתאים הוא שיעור פילאטיס מכשירים כי הוא מחזק מאוד את הבטן ושרירי הליבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו