טרמפולינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרמפולינה
    מעין
    15/05/2010

היי
    קנו לאחי הקטן טרמפולינה גדולה וקפצתי עלייה בהתחלה בשביל הכיף
    ופתאום הרגשתי שהדופק שלי מהיר
    רציתי לדעת כמה קלוריות שורפים ?
    ועל איזה שרירים זה עובד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרמפולינה

הוספת תגובה

• טרמפולינה

יעל הראל
    17/05/2010

הי אימון על טרמפולינה הוא אימון מצויין, הוא אכן מעלה מאוד את הדופק וזאת תוך כדי הנאה ובלי להעמיס על המפרקים. השרירים שעובדים באימון הם בעיקר שרירי היציבה ושרירי הרגליים. הפעילות על הטרמפולינה בונה כוח וסבולת שריר, משפרת זריזות תנועה ומחטבת את שרירי הרגליים, הירכיים הבטן, המותניים והזרועות. הפעילות משפרת גם את קואורדינציה, את שיווי המשקל, את הזריזות ובעלת השפעה חיובית על שרירי העיניים (מיקוד בקפיצה) והשרירים הטבעתיים.
    יתרון נוסף לאימון הוא שמהלך האימון כל השרירים שותפים במאמץ ובטונוס (במיוחד שרירי הבטן שמהווים המרכז, והבסיס לפעילות) להבדיל מאימוני כוח מבודדי שריר.
    כמות קלוריות השנשרפת תלוייה במשך ועצימות הפעילות שתשעי ולכן קשה לי לומר לך, בכל אופן, זה אימון מומלץ שתורם בהרבה היבטים (כפי שציינתי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרמפולינה ורצפת האגן

שחר
    09/06/2010

היבט חשוב שלא צוין הוא ההשפעה של הקפיצה בטרמפולינה על שרירי רצפת האגן.
    בקפיצה מופעל עומס גדול מאד על שרירי רצפת האגן, ולכן לא הייתי ממליצה על פעילות כזו לנשים שעברו הריון ולידה. (גם 30 שנה אחרי, את עדיין "לאחר לידה"... (-: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו