הקפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקפים
    מלי
    25/05/2010

שלום.
    בת 26 שנה אחרי לידה. גובה 170 משקל 55 . אני מעמלת בשעורי חיטוב ועיצוב כחצי שנה לפחות פעמיים שלוש בשבוע אך איני רואה שום שינוי בהקפים ....(לפי הבגדים) מה יכולה להיות הסיבה שאין שום שינוי? אני מתחילה להתייאש...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקפים

הוספת תגובה

• ליהי

דרור
    26/05/2010

הייתכן כי הסיבה לאי ירידת ההיקפים נעוצה בעובדה כי שיעורי העיצוב חיטוב אינם דינמים מספיק עבורך? יתכן ואת לא מעלה את הדופק שלך או שמשך האימון לא עצים מספיק בשבילך?

האם את משלבת אימוני אירובי כמו ריצה/הליכה מהירה,סטפר/אופניים וכד'?

זכרי נא כי הירידה באחוזי השומן מחייבת פעילות אירובית נרחבת לאורך זמן וכמובן שלא ציינת את הרגלי התזונה שלך שמהווים גורם מכריע בכמות % שומן בגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליהי

מיכל בן דוד
    26/05/2010

אני חייבת לציין שהמשקל שלך נשמע תקין לגמרי ואף נמוך. אם למרות זאת את רוצה עוד קצת להתעצב או לרדת במשקל רצוי שתגווני את האימונים שאת עושה ותוספי פעילות אירובית כגון: הליכה, ריצה, אופניים שיעורי אירובי/ מדרגה וכו'.
    חשוב לזכור שפעילות גופנית לא מספיקה ושצריך לוודא שהתזונה נכונה ומאוזנת (בעיקר להימנע מאוכל שמן וממתוקים)
    השילוב של פעילות אירובית ותזונה נכונה יכולה לעזור לך להגיע ליעדים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו