תוספי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה
    אידי אל
    18/06/2010

שלום אני בת 17 ועוסקת בספורט כבר כמה שנים .ירדתי הרבה במשקל וכתוצאה הגוף שלי מאוד נחלש.מאוד קשה לי לעשות שעה אחת של פעילות כשפעם הייתי עושה שלוש ויכולתי להמשיך עוד.הגוף חלש כי אני לא מצליחה להגיע לכמות הקלורית שאני צריכה על ידי אוכל בריא כמו גבינות חלב ביצים עוף וקטניות דגנים לחם ירקות פירות.אני מצליחה להגיע רק לחצי מהכמות במקרה הטוב.אני מגיעה לחד"כ מותשת וזה גורם לאי נעימות לי ולמדריכים.
    אני חושבת שהפתרון הכי מתאים הוא תוסף תזונה :אבקת חלבון או קריאיטין הלכתי לאיבוד בינהם ולא מצליחה לבחור.
    איזה תוסף יעזור לי ויתן לי כוח לאימון?
    ומתי לצרוך אותו? אני יודעת שמפתחי גוף שותים אותו אחרי האימון אבל אני לא רוצה לפתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי תזונה

הוספת תגובה

• תוספי תזונה

מיכל בן דוד
    19/06/2010

לפני שאת עוברת לתוספי תזונה ,את צריכה לפנות לתזונאית שתעזור לך לבנות תפריט שיותר יתאים לך, ולאורך חיים שלך, רוב הסיכויים הם שהתפריט שלך לא מתאים לך יותר ואת צריכה לשנות אותו. בנוסף, כדאי שתפני לרופא משפחה, אם אוכלים מספיק אין סיבה להגיע למצב הזה בחדר כושר, זה שווה בדיקה יותר מעמיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי תפריט מצויין שמתאים לי

אידי אל
    19/06/2010

אבל אני לא מצליחה לאכול את הכמויות שאני צריכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אידי אל

מיכל בן דוד
    19/06/2010

אולי את צריכה לשנות את תוכן התפריט.... כלומר פחות דברים אבל עם ערך קלורי יותר גבוה.
    אני חוזרת ואומרת שכדאי לפנות לתזונאית לגבי זה.
    יש באתר זה פורום של תזונה ספורט אולי הם יוכלו לתת לך תשובה שתהיה יותר לרוחך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אידי אל
    19/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו