הורדת הבטן לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת הבטן לאחר לידה
    חן
    20/06/2010

שלום אני ילדתי לפני חודשיים ואני מאוד מתוסכלת מהבטן שלי שנראת כמו אישה בהריון.אני מניקה הנקה מלאה .הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לראות איזה תרגילים עושים להוריד את הבטן הזאת ולחיזוק רצפת האגן...תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת הבטן לאחר לידה

הוספת תגובה

• הורדת הבטן לאחר לידה

יעל הראל
    21/06/2010

הי חן, מזל טוב! בעיקרון, אין לי אתר ספציפי להמליץ עליו, את יכולה לרשום בגוגל תרגילים לחיזוק רצפת האגן, תרגילים לחיזוק הבטן, תרגילים לחיזוק הרחב בטני וכו,' וכך תמצאי תרגילים. כמו כן, אני יכולה להמליץ לך לאסוף את רצפת האגן בכל הזדמנות, למשל בזמן צפייה בטלוויזיה, בנהיגה, בזמן סידור הבית וכו'. ניתן להוסיף לאיסוף רצפת האגן גם לחיצה על כדור וחשוב גם לנשוף בעת איסוף רצפת האגן. כך למשל את יכולה לשכב על הגב או בעת ישיבה על כיסא או מול הטלוויזיה, לאסוף רצפת אגן ל 6-10 שניות תוך כדי הלחיצה על הכדור, ואז לשחרר.
    בנוגע לתרגילי בטן, רצוי להימנע מכפיפות בטן- כי הן לוחצות על הבטן שגם ככה נמתחה והופעל עליה "לחץ" קדימה, ולכן חשוב לחזק בעיקר את השריר הרחב בטני (השריר שמקיף את בטן).
    תרגילים מומלצים:
    בעמידת שש: לנתק יד ורגל נגדיות, תוך הכנסת הבטן ואיסופה לכיוון הגב.
    במצב סמיכה קדמית: לקחת ברך ברך אל החזה,תוך הכנסת הבטן ואיסופה לכיוון הגב
    בעמידת שש לבצע הרחקה של הזרוע כנגד משקולת יד או ללא משקולת
    *בכל התרגילים נסי לשמור על גב ישר בלי להקשית או לקמר את הגב.
    מקווה שזה עזר ושתצליחי למצוא תרגילים נוספים באינטרנט. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו