מכשיר כושר אליפטיקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר כושר אליפטיקל
    לימור
    04/07/2010

בת 34, הפסקתי לעשן והתחלתי בפעילות גופנית. רכשתי מכשיר אליפטיקל ומתאמנת בכל פעם כ 40 דק'. יש לי שתי שאלות, אחת, כמה פעמים בשבוע רצוי לבצע אימון מהסוג הזה. שניה, אני חשה שהיקפי גדלים ולא מצטמצמים. האם פעילות זו "מנפחת"? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר כושר אליפטיקל

הוספת תגובה

• הי לימור

מיכל בן דוד
    05/07/2010

כאשר מדובר בפעילות אירובית מתונה כפי שאת מתארת אין הגבלה, ניתן לבצע אימון של 40 דק' אירובי לפחות 5 ימים בשבוע ואפילו יותר.
    המלצה שלי היא לעשות 3 ימים בשבוע אימון אירובי על המכשיר האלפיטי ופעמיים בשבוע לעשות הליכה מהירה בחוץ .
    לגבי שאלה השניה, לא , פעילות מסוג זה אינה "מנפחת", יתכן שהיקפייך לא מצטמצמים מכיוון שאת לא עושה מספיק פעילות אירובית.כפי שציינתי קודם את בהחלט יכולה להוסיף עוד לפחות 3 ימים של פעילות.
    בנוסף, התזונה מאוד משפיעה על ההיקפים, חשוב לשמור על תפריט מאוזן בכדי לזרז את הירידה במשקל.
    כמובן שבהמשך הייתי ממליצה לך להוסיף אימוני התנגדות/משקולות על מנת לחזק את הגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו