דחוף עזרה בבקשה :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה בבקשה :(
    קייסי
    05/07/2010

אני מתאמנת עם מאנת מזה חודשיים , כולם אומרים לי שרזיתי , גם אני מרגישה בהקפים , אומרים לי אפילו שהיציבה שלי יותר טובה . אבללללל!!! כל חודש אני נשקלת , ויש לי את אותו המשקל , עם אותו % שומן!!! אני מתאמנת 3 פעמים עם המאמנת הזאת , עובדים על מחזורי (ברמה שלי כמובן ) ופעם בשבוע אני עושה אירובי לבד .

היא טוענת שהמכשיר שבו אני נשקלת (מחוסר ברירה , זה היחיד שיש בחד"כ) לא מדויק (זה מסוג טניטה ) , יש לי הרגשה שהיא רוצה לנחם אותי , אבל בצד שני עשיתי בדיקות דם כפי שהיא ביקשה , (אז היייתה לי רמת טריגליצרידים גבוהה מאוד , ומאז שאני איתה ירדו לי לחצי ) אז למה אין לי שינוי במשקל!!!!!!!

זה מתסכל! היא אמרה שאני חייבת להוסיף עוד יומיים אירובי לבד , אבל אין לי זמן!!! איך אעשה ? ו היא אמרה שנעשה ביחד אימון של 15-20 דקות כוח בשיטת סופר סט ו40-45 דקות אירובי נטו ככה פעמיים בשבוע , פעם איתה נוספת שנעשה על מחזורי !!! אמרה שדופק גבוהה (הכל יחסי כמובן) יגרום לי לשריפה מוגברת של קלוריות! היא צודקת ?

תודה רבה על עזרתכם ! :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה בבקשה :(

הוספת תגובה

• הי קייסי,

מיכל בן דוד
    05/07/2010

המדד היחיד שחשוב הוא ההיקפים, אם את מרגישה שאת ירדת בהיקפים זה אומר שאת עושה משהו נכון!!! בנוסף אם הבדיקות הרפואיות השתנו לטובה אז זאת בהחלט אסמכתא לכך שהפעילות הגופנית משפיע על בריאותך, שזאת כמובן גולת הכותרת!

ישנה גישה שלמה שאומרת שבכלל לא צריך להישקל כאשר מנסים לרדת המשקל אלה צריך למדוד היקפיים בגלל שזהו מדד יותר מדויק, המקרה שלך יכול רק לחזק גישה זו.
    זה נשמע שהמאמנת שלך מקצועית מאוד, היא בנתה לך תוכנית אימונים טובה שכבר מובילה לתוצאות טובות. בנוסף היא משנה לך את תוכנית האימונים בהתאם לרמתך.

אל תהיי כל כך קשה אם עצמך, את בכיוון הנכון. אם כל השינוי הזה חל מחודשיים של פעילות גופנית תחשבי מה יהיה בהמשך.

בנוסף, האם את שומרת על תזונה נכונה? כמובן שאי אפשר להפריד בין תזונה לפעילות גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו