מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף עזרה בבקשה :(קייסי05/07/2010
אני מתאמנת עם מאנת מזה חודשיים , כולם אומרים לי שרזיתי , גם אני מרגישה בהקפים , אומרים לי אפילו שהיציבה שלי יותר טובה . אבללללל!!! כל חודש אני נשקלת , ויש לי את אותו המשקל , עם אותו % שומן!!! אני מתאמנת 3 פעמים עם המאמנת הזאת , עובדים על מחזורי (ברמה שלי כמובן ) ופעם בשבוע אני עושה אירובי לבד .
היא טוענת שהמכשיר שבו אני נשקלת (מחוסר ברירה , זה היחיד שיש בחד"כ) לא מדויק (זה מסוג טניטה ) , יש לי הרגשה שהיא רוצה לנחם אותי , אבל בצד שני עשיתי בדיקות דם כפי שהיא ביקשה , (אז היייתה לי רמת טריגליצרידים גבוהה מאוד , ומאז שאני איתה ירדו לי לחצי ) אז למה אין לי שינוי במשקל!!!!!!!
זה מתסכל! היא אמרה שאני חייבת להוסיף עוד יומיים אירובי לבד , אבל אין לי זמן!!! איך אעשה ? ו היא אמרה שנעשה ביחד אימון של 15-20 דקות כוח בשיטת סופר סט ו40-45 דקות אירובי נטו ככה פעמיים בשבוע , פעם איתה נוספת שנעשה על מחזורי !!! אמרה שדופק גבוהה (הכל יחסי כמובן) יגרום לי לשריפה מוגברת של קלוריות! היא צודקת ?
תודה רבה על עזרתכם ! :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קייסי,
מיכל בן דוד05/07/2010המדד היחיד שחשוב הוא ההיקפים, אם את מרגישה שאת ירדת בהיקפים זה אומר שאת עושה משהו נכון!!! בנוסף אם הבדיקות הרפואיות השתנו לטובה אז זאת בהחלט אסמכתא לכך שהפעילות הגופנית משפיע על בריאותך, שזאת כמובן גולת הכותרת!
ישנה גישה שלמה שאומרת שבכלל לא צריך להישקל כאשר מנסים לרדת המשקל אלה צריך למדוד היקפיים בגלל שזהו מדד יותר מדויק, המקרה שלך יכול רק לחזק גישה זו.
זה נשמע שהמאמנת שלך מקצועית מאוד, היא בנתה לך תוכנית אימונים טובה שכבר מובילה לתוצאות טובות. בנוסף היא משנה לך את תוכנית האימונים בהתאם לרמתך.
אל תהיי כל כך קשה אם עצמך, את בכיוון הנכון. אם כל השינוי הזה חל מחודשיים של פעילות גופנית תחשבי מה יהיה בהמשך.
בנוסף, האם את שומרת על תזונה נכונה? כמובן שאי אפשר להפריד בין תזונה לפעילות גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)