אוף הבטן!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוף הבטן!
    ליאת
    19/07/2010

אני 7 חודשים אחרי לידה שניה חזרתי כמעט למשקלי הרגיל57 והייתי 55.יש לי גוף יפה והכל סבבה...רק הבטן אחרי הלידה הזאת מסרבת להעלם.מה אוכל לעשות?איזה תרגיל יועיל?
    זה ממש מדכא אותי כי אין לי אפשרות ללבוש שמלות...
    תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוף הבטן!

הוספת תגובה

• הי ליאת

יעל הראל
    20/07/2010

ראשית, מזל טוב!! שנית, שאלתך נשאלת בפורום כמעט כל הזמן, כך שאם זה מעודד אותך דעי לך שאת לא לבד :-) וזו אחת השאלות שמטרידות את רוב הנשים בתהליך החזרה לגיזרה. לצערי לא תמיד הבטן יכולה לחזור למצבה הקודם, זה תלוי מאוד במבנה גוף ובנטייה גנטית, כמובן שפעילות גופנית יכולה מאוד לתרום לתהליך ועל כן אני ממליצה לך קודם כל לחזור למשקלך, יכול להיות שאחרי כן, הבטן לא תראה כ"כ שונה מבעבר. מלבד זאת, אני ממליצה לך לבצע תרגילים לשריר הרחב בטני (השריר הרוחבי, זה שעוטף את הבטן) תרגילים אלו עושים במנח של עמידת 6 וגם בעזרת כדור גדול (קשה להסביר אותם כאן, חפשי אותם באינטרנט), מלבד זאת את יכולה לבצע את כל יתר התרגילים המוכרים לך = אלכסונים, עליות בטן רגילות וכו'.
    אני ממליצה לך מאוד לשלב פעילות אירובית כגון הליכה, ריצה, שחייה כי בפעילות זו "מחזיקים" את הבטן זוה תורם גם, אם יש לך מנוי לחד"כ אני ממליצה מאוד להשתתף בשיעור פילאטיס (וגם עיצוב), הם מאוד מחזקים את הבטן ואת הגוף בכלל. טיפ אחרון הוא לחזק את את שרירי הגב וחגורת הכתפיים (תרגילי חיזוק וקירוב שכמות שיתרמו ליציבה נכונה והחזקה נכונה של הבטן). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו