גיוון לאירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיוון לאירובי
    אלמונית
    19/07/2010

הי, אני מתאמנת באופן קבוע ורציני, שילוב של משקולות ואירובי.
    הפעילות האירובית בעיקרה היא על האליפטיקל וספינינג כשמסתדר עם הלו"ז...
    אני מרגישה שאני חייבת לגוון את הפעילות האירובית.
    בעבר היו לי שברי מאמץ שהשליכו על הברכיים ומאז יש רגישות מסוימת, ולכן ריצה או קיקבוקסינג
    אינם אופציה מבחינתי .
    אשמח להצעות לגיוון...

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיוון לאירובי

הוספת תגובה

• גיוון

איתי הר-ניר
    20/07/2010

את יכולה כמובן לנסות שחייה אם זה רלוונטי מבחינת מיומנות ומתקנים.
    כמו כן אופני כושר או מכשיר חתירה, תמיד מוצלחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אלמונית
    21/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיוון

יעל הראל
    25/07/2010

הי, ראשית כל הכבוד על הרצינות!! בהמשך לפנייתך אליי, אגיב על עניין הגיוון, בעיות הבירכיים למיניהן מהוות גורם מעכב עבור מי שמעוניין לגוון את הפעילות האירובית שלו, כי הגיוון העיקרי שאת יכולה לבצע יכלול פעילויות שאין בהן עומס ישיר על המפרקים, מה שמצמצם את המגוון. אינני יודעת היכן את מתאמנת אבל בחדרי כושר מסויימים יש היום מכשירים שדומים לאליפטיקל, רק שהם מדמים ריצה, נסי אולי לבדוק אם יש מכשיר כזה במקום בו את מתאמנת. גיוון נוסף יכול להיות אימון מחזורי בו את משלבת קטעי ריצה קצרים (למרות בעיות הבירכיים) וביניהם תרגילי כוח על המכשירים או בעזרת משקולות. קטעי הריצה הקצרים יהוו אימון אירובי (באופן מצטבר), אבל ההפסקות יגנו עלייך מפני עומס גדול מידי.
    אופציות נוספות הם: מכשיר החתירה/ אופני כושר/אימוני שחייה/אירובי מים/שיעורי סטודיו כגון אירובי רצפה /זומבה/שיעורי עיצוב דינמי (המשלבים עבודה על כוח ואירובי לסרוגין) וכו' (את כל האימונים את יכולה לבצע ב- Low Impact , כלומר במתינות, בלי לקפוץ גבוה, וכך להעמיס פחות על הבירכיים). מקווה שהצלחתי לעזור, אשמח לשמוע איך את מגוונת בהמשך, בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו