צמצום הקיפי היריכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמצום הקיפי היריכיים
    טל
    06/09/2010

הייי, אני בת 17 וחצי ואני שוקלת 51 (גובה 158) אני יודעת שאני לא שמנה , אבל בכל זאת איזור היריכיים קצת מטריד אותי.... אני מעוניינת לצמצם טיפה את ההיקף שלהם תוך כדי ספורט ואימון אנאירובי. יש לי שאלה:
    בגלל שאין לי עודף משקל האם יש אפשרות ללא פגיעה בגוף לצמצם את ההיקפים באיזור, אני שמעתי שבגלל שאין לי בעיית עודף משקל ואפילו גופי נחשב כ"רזה" אז זה לא יתכן.
    במידה וקיימת אפשרות כזו, אשמח אם תאמרו לי איך.
    תודהה:))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמצום הקיפי היריכיים

הוספת תגובה

• הי טל

יעל הראל
    12/09/2010

הי טל, כפי שאמרת אינך סובלת מעודף משקל, וייתכן שעניין היריכיים הוא פשוט תוצאה של מבנה גוף, לא פירטת אם את עושה איזושהי פעילות גופנית או לא, בכל אופן את בהחלט יכולה לבצע תרגילי יעודיים לחיטוב היריכיים והרגליים ולראות אם זה משפר את המראה של שלהם, ייתכן בהחלט שתהיי מרוצה מהתוצאות. (אינני יכולה לפרט לך את התרגילים כאן כי זה יהיה מאוד מסובך, חפשי תרגילים באינטרנט ואם את הולכת לחד"כ, את יכולה לשאול את המדריך, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו