כושר לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר לאחר לידה
    שרון
    10/09/2010

אני כשבוע לאחר לידה ברצוני לדעת מאחר ואני במשכב לידה איזה סוג של התעמלות (כושר) אני יכולה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר לאחר לידה

הוספת תגובה

• כושר לאחר לידה...

יואב אבידר
    11/09/2010

תק' משכב לידה כשמה כן היא... אמנם לא צריך לשכב א-ב-ל נושא הכושר והאימון הגופני צריך להיות בהמתנה עד יעברו 6 שבועות מהלידה , אז תבקרי אצל רופא הנשים שלך ובהנחה שיאשר לך לחזור לפעילות גופנית תוכלי לאט ובהדרגה לשוב לפעילות.
    לא מומלץ להתחיל כל סוג של פעילות גופנית לפני שעברו 6 שבועות מהלידה והתרגול היחיד שכן מומלץ כבר בשלבים המוקדמים הוא של שרירי רצפת האגן. התרגול פשוט וכולל כיווץ / גיוס של שרירי רצפת האגן במנחים שונים (שכיבה, ישיבה, עמידה), הפעולה היא של כווץ שרירים טבעתיים (התאפקות לפיפי לדוג') בכיווצים שנמשכים 5-10 שניות, 6-8 חזרות שניתן לבצע על בסיס יומיומי.
    בהצלחה!
    יואב אבידר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר לאחר לידה

יעל הראל
    12/09/2010

הי, ראשית מזל טוב!! שנית כל הכבוד על החריצות והרצון כבר לחזור לפעילות.
    תשבות רבות שלאלתך מופיעות במאגר השאלות "שאלות נפוצות", אני ממליצה לך להיכנס לקרוא אותן. בכל אופן, אני ממליצה לבצע פעילות גופנית לנשים לאחר לידה, ישנן מסגרות רבות שמציעות פעילות כזו, כמו כן, הדגש החשוב ביותר בשלב בו את נמצאת הוא לחזק את שרירי רצפת האגן ואת שרירי הבטן (במיוחד את הרחב בטני-השריר ה"עוטף" את הבטן לרוחב), כדאי להימנע הרמה של משקולות ומכפיפות בטן כדי לא להכביד על רצפת האגן. הליכות מתונות את יכולה בהחלט לבצע וכמו כן תרגילי תנועה ומתיחות. אינני ממליצה לך להשתתף בשיעורי עיצוב בשלב כ"כ מוקדם, אבל תוך 5 שבועות את יכולה לחזור להתאמן גם בשיעורי עיצוב רגילים ולהגיד למדריכה שאת אחרי לידה, כדי שתנחה אותך ממה להימנע, בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו