דיאטה ורכיבה על אופניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה ורכיבה על אופניים
    הילה
    12/09/2010

היי,

אני עושה "דיאטת נקודות" של שומרי משקל כבר כחודשיים ובאמת ירדתי הרבה ובצורה יפה גם ללא ספורט.

הבעיה היחידה שלי היא שהיריכיים שלי לא כל כך מושפעות מהדיאטה משום מה והן עדיין גדולות יחסית.
    אני לא כל כך אוהבת לעשות הליכות לבד ואין אף אחד שיכול לעשות הליכות יחד איתי.
    חשבתי לקנות אופני כושר הביתה אבל הבנתי שרכיבה על אופני כושר רק עושה שריר ולא שורפת שומנים או מעצבת את הגוף, זה נכון?!?!
    האם הליכה באמת יותר טובה מאשר אופני כושר?

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה ורכיבה על אופניים

הוספת תגובה

• ???

הילה
    12/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי הילה,

מיכל בן דוד
    12/09/2010

לא זה לא נכון. אופני כושר זאת דרך מעולה לעשות פעילות אירובית. זה נכון שהשרירים הגדולים שעובדים הם שרירי הרגליים אבל הפעילות על אופני כושר בהחלט שורפת קלוריות.
    אין דבר כזה יותר טוב, צריך למצוא פעילות אירובית שניתן להתמיד בה. אם את לא אוהבת לעשות הליכות לבד אז לקנות מכשיר לבית זה פיתרון טוב. יש המון מכשירי כושר שניתן לקנות. את צריכה למצוא את המכשיר שאת חושבת שהכי תצליחי להתמיד בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו