מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצה עם עודף משקלשוש30/09/2010
שנים שאני חולמת לרוץ, אך אני כבדת משקל (עם חזה לא קטן בכלל) ואני לא יודעת איך להתחיל. נרשמתי לחדר כושר ואני צועדת על ההליכון, כשמסביבי כולם רצים ונהנים, אך אני בגלל משקלי ובגלל כובד החזה, מפחדת/ מתביישת/ לא יודעת בכלל איך עושים את זה.
אנא עיזרו ל להתחיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שוש
יעל הראל30/09/2010את בדרך הנכונה כי הדרך להתחיל לרוץ היא בהליכה. בהדרגה נסי לשלב קטעי ריצה קצרים במהלך ההליכה שלך, למשל 1 דק' ריצה ו9 דק' הליכה, תרגלי זאת במשך שבועיים-שלושה ואז עברי ל 2דק' ריצה 8 הליכה, לאחר שלושה שבועות עברי ל 3 דק' ריצה ו 7 דק' הליכה .. וכן הלאה וכן הלאה.. עד שתצליחי לרוץ 5-7 דק' רציפות כשביניהן את הולכת 3-4 דק', הרעיון הוא שבסופו של דבר תצליחי לרוץ ברצף ללא הפסקות. בעניין עודף המשקל חשוב לי להבהיר לך שאם הוא עודף גדול מאוד, ריצה לא בהכרח מתאימה כי יש בה עומס גדול מאוד על המפרקים, רצוי שתתחילי בתהליך של ירידה במשקל ורק אז תתרגלי את הריצה, כך לא תעמיסי על עצמך. בעניין החזה, את יכולה לקנות חזיית ספורט איכותית המתאימה לפעילות כמו ריצה, ביגוד ספורט וחזיות מתאימות דווקא התפתחו מאוד בשנים האחרונות ואני מכירה אישית נשים ומתאמנות שלי שרצות עם חזיות כאלה ומדווחות שנוח להן מאוד. אני מקווה שהצלחתי לעזור ואשמח לשמווע איך את מתקדמת, חג שמח, יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)