מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות בחדר כושר?רויטל30/09/2010
בס"ד
שלום רב אני בת 28 שוקלת 63 1.70 גובה (שמנתי 3 קילו אחרי החגים)מעוניינת להתחיל בשגרת חיים בריאה לא רק "לעשות דיאטה" כמובן שקודם כל אני רוצה לרזות 7 קילו אבל לשמור על משקל זה תוך התמכרות לספורט ושזה יהיה חלק משיגרת היום שלי...אני מנסה להיכנס להריון ראשון (נשואה 4 חודשים) והבנתי שמומלץ מאוד להתחיל ספורט לפני ולחזק שרירים כדי שאחרי הלידה הם לא יהיו רפויים ומגעילים...בקיצור נרשמתי לחדר כושר,ואנ י לא יודעת מה עדיף שיעורים או מכשירים?כמובן שקודם כל שעה על הליכון שילוב של ריצה והליכה,אבל לחיזוק שרירים מה עדיף לי? זה ממש מבלבל כי בשיעורים גם עובדים על חיזוק?בקיצור מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רויטל
יעל הראל01/10/2010כל הכבוד על הנחישות להיכנס לכושר, זה באמת בדיוק בזמן אם רוצה להיכנס להריון, כי ככה תחזקי את הגוף לקראת התהליך. בעניין חדר הכושר, הפעילות על ההליכון נשמעת לי מצויין וחיזוק שרירים כדאי לבצע בשני המישורים, גם בשיעורי סטודיו וגם ע"י תכנית מובנית בחדר הכושר. בקשי מהמדריך שיבנה לך תכנית מתאימה ונסי לבצע את התכנית פעם/פעמיים בשבוע, השתתפי באחד משיעורי הסטודיו פעם/פעמיים שבוע וכך נסי ליצור מצב בו את מקיימת 3-4 אימונים שבועיים בהם ביצעת פעילות אירובית ועבודה על חיזוק שרירים (או בסטודיו או בחד"כ). לדעתי שיעורי הסטודיו יכולים לתרום לך מאוד כי יש בהרבה מהם דגש על חיזוק שרירי הבטן והיציבה וזה מאוד חשוב לך בתקופה זו, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)