מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקולותזוהר02/10/2010
ברצוני לרכוש משקולות לאימון בבית כדי להגדיל קצת את מסת השרירים ולהתחטב.
הייתי רוצה לדעת איזה משקל משקולת היא המומלצת והעדיפה ביותר עבור אישה? מה יביא את התוצאה הטובה ביותר?
אני בת 23, גובה 1.68* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רונה
יעל הראל02/10/2010אני הייתי קונה סט של 1-5 ק"ג, אין משקל מומלץ, זה מאוד תלוי ביכולות שלך, וגם לכל קב' שרירים מתאימה עבודה עם משקל אחר, למשל בדחיקת חזה, סביר להניח שתוכלי להשתמש במשקולות של 3-4 ק"ג יחסית בקלות, לעומת זאת בתרגילי כתפיים, אני מאמינה שבשלב ראשוני תרגישי קושי כבר עם 2 ק"ג בכל יד... בכל אופן, לא כדאי להגזים עם משקלים כבדים מידי ואם מגיעים לרמה של משקולות כבדות זה רק לאחר עבודה ממושכת והדרגתית. (רוב המתאמנות שלי עובדות עם משקלים של 2- ק"ג ליד). חשוב מאוד לעמוד נכון, לאסוף בטן ולנשוף במאמץ כשעובדים עם משקולות. אני ממליצה לך להעזר במדריך מוסמך לפני שאת מתחילה לעבוד איתן ולבקש ממנו שיעזור לך לבנות תכנית עבודה מסודרת ומתאימה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
זוהר03/10/2010רכשתי משקולות 4 ק"ג.
אני יודעת שזה הרבה מדי להתחלה, אבל מטעמים כלכליים אני לא יכולה להרשות לעצמי לרכוש סט.
הייתי רוצה גם לדעת האם הליכה/ריצה על הליכון במהירויות 6-7 קמ"ש מעצבת/מחטבת את הגוף? אם כן, אילו שרירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
יעל הראל10/10/2010הי סליחה רק עכשיו ראיתי את הודעך הנוספת, ריצה כזו בהחלט יכולה לתרום לחיטוב הגוף, היא תתרום לשמירה על משקל ולחיטוב הרגליים, כמובן שככל שיעבור הזמן, רצוי שתגווני את הריצה, תשני מקצבים, תאריכי אותה, שלבי שיפועים וכו'. בעניין המשקולות אני מניחה שתרגישי בעצמך אם זה קשה לך מידי, אם כן תוכלי לבצע בעזרת שתי הידיים תרגילים .(אבל רק חלק מהם...)כשאת אוחזת משקולת אחת ובאופן הזה להקל על עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)