דיאטה וחדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה וחדר כושר
    דנה
    05/10/2010

שלום,אני בת 22, 1.72 ושוקלת 72,עלית בצבא ובארצות הברית כ-10 קילו אותם אני מעוניינת להוריד,ניסיתי לבנות תפריט הגיוני בלי יותר מידי פחממות,שבו אני באמת לא נשארת רעבה,בנוסף הצטרפתי לחדר כושר ורציתי לדעת אם מה שאני עושה זה בסדר,אני מפחדת שהעובדה שאני לא יכולה לרוץ(כי יש לי בעיה קטנה בנשימה) אולי ימנע ממני לרדת במשקל,בדרך כלל אני עושה כחצי שעה הליכון במהירות 6.4 ומשתדלת ללכת עם מעט שיפוע ולאחר מכן כמה סטים שונים של מכשירים ואני משתדלת ללכת לחדר כושר לפחות 3-4 פעמים בשבוע,האם זה מספיק?מה אני צריכה לשנות אם לא..?תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה וחדר כושר

הוספת תגובה

• דיאטה וחדר כושר - תגובה

יעל הראל
    06/10/2010

הי דנה, מה שתיארת נשמע לי מצוין, זו בדיוק הדרך. העובדה שאת לא רצה היא לא בעייה, יש המון דרכים בהם תוכלי להעלות את רמת הקושי באימון:
    1. שלבי שיפועים
    2. שני את מהירויות ההליכה שלך
    3.שלבי עבודה על מכשירי כושר נוספים: אופני כושר, אליפטיקל וכו' .
    4. בהדרגה נסי להגיע ל 45 דק' של פעילות אירובית
    לתזונה חלק מכריע בתהליך הירידה במשקל, שלבי בתפריט שלך הרבה ירקות (חיים ומבושלים), שתי הרבה מים והקפידי לאכול כל שלוש שעות משהו קטן. הימנעי ממתוקים, מטוגנים ובצקים.(אם תראי שהתפריט לא תורם מספיק לירידה משקל, את יכולה להתייעץ עם תזונאית, אפשר גם דרך קופ"ח), בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו