מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה וחדר כושרדנה05/10/2010
שלום,אני בת 22, 1.72 ושוקלת 72,עלית בצבא ובארצות הברית כ-10 קילו אותם אני מעוניינת להוריד,ניסיתי לבנות תפריט הגיוני בלי יותר מידי פחממות,שבו אני באמת לא נשארת רעבה,בנוסף הצטרפתי לחדר כושר ורציתי לדעת אם מה שאני עושה זה בסדר,אני מפחדת שהעובדה שאני לא יכולה לרוץ(כי יש לי בעיה קטנה בנשימה) אולי ימנע ממני לרדת במשקל,בדרך כלל אני עושה כחצי שעה הליכון במהירות 6.4 ומשתדלת ללכת עם מעט שיפוע ולאחר מכן כמה סטים שונים של מכשירים ואני משתדלת ללכת לחדר כושר לפחות 3-4 פעמים בשבוע,האם זה מספיק?מה אני צריכה לשנות אם לא..?תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה וחדר כושר - תגובה
יעל הראל06/10/2010הי דנה, מה שתיארת נשמע לי מצוין, זו בדיוק הדרך. העובדה שאת לא רצה היא לא בעייה, יש המון דרכים בהם תוכלי להעלות את רמת הקושי באימון:
1. שלבי שיפועים
2. שני את מהירויות ההליכה שלך
3.שלבי עבודה על מכשירי כושר נוספים: אופני כושר, אליפטיקל וכו' .
4. בהדרגה נסי להגיע ל 45 דק' של פעילות אירובית
לתזונה חלק מכריע בתהליך הירידה במשקל, שלבי בתפריט שלך הרבה ירקות (חיים ומבושלים), שתי הרבה מים והקפידי לאכול כל שלוש שעות משהו קטן. הימנעי ממתוקים, מטוגנים ובצקים.(אם תראי שהתפריט לא תורם מספיק לירידה משקל, את יכולה להתייעץ עם תזונאית, אפשר גם דרך קופ"ח), בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)