כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר גופני
    שולה
    09/10/2010

בת 53 .מזה כמה שנים לא מתעמלת ואין ליכל כושר.במה להתחיל?יש אומרים יוגה פלדנקרייז או פילאטיס.שמעלתי על 'ני מקרים שמפילטיס ויוגה עם תנוחת ראש למטה נגרם שבץ מוחי.חדר כושר אינני אוהבת אבל מכשיר אליפיטיקל כן יש לי בבית.איך להתחיל על מכשיר זה כמה דקות בהתחלה?איזה סוג התעמלות להתחיל? בעבר טילתי רקדתי וכו'.תודה על היעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר גופני

הוספת תגובה

• חזרה לכושר

יעל הראל
    10/10/2010

את יכולה להתחיל ב 10-12 דק' פעילות מתונה על האליפטיקל. פילאטיס היא פעילות מצויינת וניתן להימנע מתרגילים או מנחים שיש בהם לחץ על הראש/הצוואר...
    בכל אופן, עלייך לעדכן את המדריכ/ה שאת חדשה ואז היא תתאים את התרגילים לרמה שלך. פלדנקרייז היא פעילות קלה בהרבה מפילאטיס ואני מאוד ממליצה גם עליה כי היא תלמד אותך להכיר את גופף ולהיות מודעת אליו, גם כאן חשוב לעדכן את המדריכ/ה שאת מתחילה כדי שיעשה עבורך את ההתאמות המתבקשות. בנוסף אני ממליצה לך להתחיל לצעוד, 20-25 דק' בקצב קל-בינוני 2-3 פעמים בשבוע, הליכה היא הבסיס לחזרה לכושר. ודבר אחרון, הישמעי לגוף שלך, כשאת מרגישה שכבר קשה לך מידי, או שאינך מרגישה טוב, אל תדחקי בעצמך , בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו