מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר גופנישולה09/10/2010
בת 53 .מזה כמה שנים לא מתעמלת ואין ליכל כושר.במה להתחיל?יש אומרים יוגה פלדנקרייז או פילאטיס.שמעלתי על 'ני מקרים שמפילטיס ויוגה עם תנוחת ראש למטה נגרם שבץ מוחי.חדר כושר אינני אוהבת אבל מכשיר אליפיטיקל כן יש לי בבית.איך להתחיל על מכשיר זה כמה דקות בהתחלה?איזה סוג התעמלות להתחיל? בעבר טילתי רקדתי וכו'.תודה על היעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לכושר
יעל הראל10/10/2010את יכולה להתחיל ב 10-12 דק' פעילות מתונה על האליפטיקל. פילאטיס היא פעילות מצויינת וניתן להימנע מתרגילים או מנחים שיש בהם לחץ על הראש/הצוואר...
בכל אופן, עלייך לעדכן את המדריכ/ה שאת חדשה ואז היא תתאים את התרגילים לרמה שלך. פלדנקרייז היא פעילות קלה בהרבה מפילאטיס ואני מאוד ממליצה גם עליה כי היא תלמד אותך להכיר את גופף ולהיות מודעת אליו, גם כאן חשוב לעדכן את המדריכ/ה שאת מתחילה כדי שיעשה עבורך את ההתאמות המתבקשות. בנוסף אני ממליצה לך להתחיל לצעוד, 20-25 דק' בקצב קל-בינוני 2-3 פעמים בשבוע, הליכה היא הבסיס לחזרה לכושר. ודבר אחרון, הישמעי לגוף שלך, כשאת מרגישה שכבר קשה לך מידי, או שאינך מרגישה טוב, אל תדחקי בעצמך , בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)